Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664

  Idee Ceara din urechi la copii si bebelusi

  Ceara din urechile copiilor si bebelusilor joaca un rol foarte important in mentinerea urechilor curate si sanatoase si este secretata de glandele ceruminoase din ureci pentru a proteja urechea de praf, mizerie si alte pariticule ce pot afecta timpanul.

  In conditiinormale, ceara se acumuleaza, se usuca si apoi ajunge in urechea externa de unde este eliminata, Insa uneori, ceara se acumuleaza mult mai rapid decat poate fi eliminata si atunci apar problemele.

  Daca se acumuleaza prea multa ceara este afectat auzul si se creaza o stare de discomfort insa daca apar febra si tulburari de somn deja ceara nu mai este factorul pricipal vinovat si poate fi vorba de anumite infectii ale urechii.

  La bebelusi si la copiii mici este dificil sa iti dai seama cand sau daca s-a acumulat prea multa ceara insa le poti urmari reactiile si daca observi de exemplu ca bebe duce frecvent mana la ureche si incearca sa isi bage degetele in urechi, n-ar strica un control ORL.

 2. #2
  Floricica Cu Vechime lolita si kevin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.01.2010
  Postari in forum
  5.492
  pana acum nu am avut probleme cu ceara din urechi, de cand s-a nascut il curat zilnic in urechi cu betisoare.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari