Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita adina.t's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.03.2009
  Postari in forum
  17
  Nu stiu ce sa ma mai fac cu Matei pentru ca a inceput sa minta cu nereusinare si orice metoda am aborda nu vrea sa recunoasca minciuna sa ca a gresit. Cum sa procedam cu el?
 2. #2
  Floricica Nou Venita pia_ _mater's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.02.2010
  Postari in forum
  32
  Cred ca si asta e ceva normal in dezvoltarea psihica a copilului,incepe sa inventeze tot felul de povestioare,sa povesteasca ce nu a trait de fapt,sa studieze reactiile parintilor cand spune altceva decat se aseapta de la el sa zica.
  Acum depinde si asupra caror lucruri spui ca minte.Daca a facut ceva despre care stie ca a mai fost pedepsit anterior(s-a batut cu cineva la cresa sau gradi,sau a facut pipi in pantaloni ori in locuri nepermise,etc).
  Nu cred ca la un copil de 3 ani se pune problema unor minciuni cu nerusinare.Ar trebui sa i se spuna ca va deranjeaza cand nu spune adevarul,dar nu insistati.Cred ca e doar o etapa.Sa vedem ce mai spun si alte mamici... :)

 3. #3
  mischa2000
  Guest
  mie imi spune ca nu are voie sa faca nu stiu ce ...
  sau da vina pe caine ... ca el a facut nu stiu ce ...
  mie mi se par nevinovate ...

 4. #4
  Floricica Veterana ank100's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.11.2008
  Localitate
  Topliţa
  Postari in forum
  10.573
  Se spune ca, copii care mint sunt inteligenti...pentru ca sunt in stare sa inventeze acele minciuni nevinovate pana la urma...

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari