Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita adytza31's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.02.2009
  Postari in forum
  14
  Robert are deja 3 ani. Recunosc faptul ca este vina noastra in parte pt ca a fpst foarte rasfafrat. A stat foarte mult cu bunicii care il adora si care ii fac toate poftele insa acum, cred eu ca a venit timpul sa impune totusi niste reguli, niste limite. Insa desi am incercat nu au dat roade. Credeti ca e prea devreme?


 2. #2
  Floricica Nou Venita adastero's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.06.2009
  Postari in forum
  239
  Eu impun reguli de cand ii am pe baieti, dar dupa metoda: "zi ca ei si fa ca tine", fara sa imi incalc cuvantul sau sa ma arat impunatoare. Si functioneaza foarte bine. Si niciodata nu zic "nu". Si am niste baieti OK

 3. #3
  Floricica Nou Venita hniculina's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.05.2009
  Postari in forum
  106
  Nu cred ca e prea devreme pentru reguli. Cred ca regulile ar trebui stabilite chiar mai devreme in sensul ca de cand incepe sa priceapa trebuie sa stie ce are voie si ce nu, ce e frumos sa faca si ce nu. Cred ca acum ai nevoie de multa rabdare si sa te menti pe pozitie in sensul ca daca ai zis o data ceva sa nu mai revi.Consider ca restrictiile trebuie impuse pe masura ce sunt necesare si nu toate o data, daca incepi devreme el v-a intelege, cand ajungi insa sa-i spui ca nu mai are voie sa faca ceva ce pana acum era ok daca facea, lucrurile se complica (va fi confuz si nu v-a intelege de ce o data avea voie sa faca si acum nu mai are voie).

 4. #4
  mischa2000
  Guest
  cred ca e destul de tarziu ...

 5. #5
  new sunshine
  Guest
  Se impun regulile de cand incep sa umble de-a busilea.Trebuie sa avem 2-3 reguli simple pt ei si nu tot timpul sa fim cu gura pe ei:nu atinge aia,nu pune mana pe aia,etc.De obicei trebuie intarite cateva reguli inainte de a introduce altele!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari