Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita ronishor's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.02.2009
  Postari in forum
  11
  Bianca mea e cam zvapaiata de felul ei, este un copil foarte activ care nu sta locului o clipa. Ea si prin casa alearga de colo-colo si ne-am trezit de nenumarate ori cu vencinii la usa. Am tot incercat noi sa ii explicam sa mearga frumos prin casa insa degeaba. Vroiam sa va intreb cam pe la ce varsta incep copiii sa asculte si sa mearga frumos prin casa. Bianca are 3 anisori.

 2. #2
  Floricica Nou Venita pia_ _mater's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.02.2010
  Postari in forum
  32
  Daaa...interesant subiect! :)) la fel,ai fi putut sa intrebi cand vor seca marile si oaceanele sau cand va fi ziua cand nu va mai rasari soarele! Pentru ca raspunsul e acelasi: "niciodata!" :)) Ai mei alearga pe-aici indiferent de ora(si fetita mea are curand 3 ani) si vecinii sunt cu ochii pe noi,sa ma ciocaneasca in perete sau sa ne admonesteze,daca au ocazia.
  Mai ales in sezonul rece,cand sunt tinuti atat de mult in casa(din cauza gerurilor,a temerilor de imbolnaviri),copiii sunt adevarate bombe la domiciliu...plini de energie si de inventivitate,la varsta asta,in jur de 3 ani,sunt capabili sa asimileze extrem de multe informatii si sunt in mod inconstient in permanenta cautare de activitati noi,interesante,miscandu-se ca un titirez...
  Eu le spun alor mei sa-si mai puna frane la picioruse,dar n-am prea multi sorti de izbanda. :))
  In acelasi timp,nici nu vreau sa-i cresc stand cu gura pe ei,tot zicandu-le ca aud vecinii,ca se supara vecinii,ca bat vecinii in perete.Ei,si ce?Toti am fost copii si regula generala e ca nu exista copil cuminte si baba frumoasa.As vrea sa le dau mai multa importanta copiilor mei,decat vecinilor! Iar vecinii...daca nu le convine viata la bloc(pentru ca are ea avantaje,dar si dezavantaje,normal),sa se mute la casa,daca le da mana,pentru ca si noi vom face la fel,cu prima ocazie!! Nu e idealul meu sa-mi cresc copiii ca sa ma respecte vecinii....si nici sa incerc pana la transpiratie sa intru sub pielea unor vecini uraciosi si intoleranti fata de copii!

 3. #3
  Floricica Debutanta adrianarenata's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.09.2008
  Postari in forum
  999
  eu cred ca problema e de fapt in alta parte... LA VECINI!! Ce altceva poate face un copil de 2-3 ani sanatos si energic se joaca! nu vreau sa par lipsita de respect fata de cei batrani caci si eu am bunici,dar liniste deplina gasesc doar la sanatoriu si azil!este exagerat sa bati in calorifer,usa pereti pt c aun copil alearga, daca s-ar certa parintii sau e muzica inteleg dar asa nu!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari