Mămici, Maxi al meu a început de ceva timp ca atunci când zărește biberoanele prin casă să meargă să și le ia fie ele goale sau cu ceai / suc în ele. Le ia de pe noptiere și chiar dacă e gol îl bagă-n guriță și stă cu el chiar dacă nu curge nimic, și nu face scandal. De ce oare ? Până acum nu a făcut așa..
Să fie din cauza dințișorilor ? Că nu cred că i se face foame de fiecare dată când vede biberonul.
I-am cumpărat de Crăciun un biberon mai altfel decât cele obișnuite, e mai mare în volum, dar mai mic în lungime ( seamănă cu o sticlă turtită ) are mânere și tetina e diferită..e ceva mai lată și e undeva pe lateral .. și nu vrea să bea din el. Am citit pe net că ar trebui să-l dezvăț deja de biberonul obișnuit dar văd că nu vrea deloc..mai mult se joacă cu el, după care îl aruncă pe jos și își vede de ale lui.
Deci până la urmă care o fi cauza ? :D


Și ca să nu mai deschid alt topic, copilașii voștrii aveau / au obiceiul să-și astupe urechea / urechile când le spui că nu e voie ceva sau ridici puțin tonul la ei când fac ceva rău ? Că Maxi face așa și nu sunt ferm convinsă dacă e de la asta. Dar doar atunci își pune mânuța la ureche, ca și cum nu ar vrea să ne mai audă când îi zicem că nu e voie !