Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita adytza31's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.02.2009
  Postari in forum
  14
  Unul din colegii lui Matei de la gradinita a venit cu cercel in ureche..a fost cadoul primit de la parintii lui cand a implinit 3 ani. Mie personal mi se pare foarte deplasat acest cadoul. Problema este ca acum Matei numai despre asta vorbeste si vrea si el. Nu va spun ce discutii avem si nu stiu cum sa o scot la capat cu el.


 2. #2
  oanachampion
  Guest
  Te inteleg, nici eu nu le-as face gauri baietilor mei. Nu stiu daca are sens sa-i explici logic ce motive ai pt. a nu-i pune cercel... Poate ar fi bine sa-i cumperi un cercel cu magnet (ca sa nu trebuiasca sa-i faci gaura)... La un moment dat se va plictisi de el, sunt convinsa.

 3. #3
  Floricica Debutanta adrianarenata's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.09.2008
  Postari in forum
  999
  si noi avem pe cineva apropiat care i-a facut gaura pt cercel baietelului la 1 anisor,eu consider ca indirect modific atitudinea si comportmamentul copilului pe viitor(va exista perioada in care va fi jenat ca e confundat cu fetitele si pe urma va fi nevoit sa se comporte intr-un anumit(smechereste) fel deoarece e posesorul unui cercel).daca va ajunge la varsta la care sa realizeze ce inseamna un piercing si va dori probabil ca il voi lasa desi nu cred ca ma voi bucura(eu mi-am pus cercelul in buric in primul an de facultate pt ca asa mi-am dorit si nu pt a fi cool sau pt al etala)

 4. #4
  Floricica Cu Vechime fluturas's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.06.2007
  Postari in forum
  5.785
  mi se pare o aberatie...

 5. #5
  Floricica Senior creolina's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.04.2008
  Postari in forum
  3.846
  SI eu am obs ca unii parinti tin mortis ca odorul lor sa fie impopotonat cu aur, multe bijuterii si cat mai aratoase. Sicer nu agreez ideea, mi se pare exagerat sa umpli un copil de bijuterii, parca i-ai fura ceva din candoarea specifica varstei.
  Si cu cercelul unora li se pare " cool" si experimenteaza pe copil diverse manifestari ale modei. Cu consecinte ulterioare asupra personalitatii copilului.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari