Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita paula_panda's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.01.2016
  Postari in forum
  2

  Cum ma comport cu un copil de 1 an si jumatate?

  Salut tuturor,

  Voi incerca sa va spun pe scurt povestea cu care ma confrunt. Eu si iubitul meu suntem impreuna de aproape un an, iar el are un copil de 1 an si 5 luni. Din pacate, el si mama copilului nu s-au inteles si au divortat inca din perioada in care ea a fost insarcinata. De atunci, ai fost intr-un continuu proces legat de programul de vizita a copilului, iubitul meu dorindu-si foarte mult sa aiba o relatie cu cel mic. Din pacate, nu l-a mai vazut de mai bine de 7-8 luni, tocmai din cauza proceselor si al certurilor avute pana la stabilirea programului definitiv de vizita.
  Se apropie momentul in care judecatorul va lua acea decizie si doresc sa il sustin pe iubitul meu sa fie cat mai apropiat de cel mic, insa el este foarte dezamagit si trist, imi tot spune ca cel mic nu il va mai recunoaste dupa atatea luni in care au fost la distanta.
  As vrea sa va intreb daca cunoasteti cazuri similare si cum a reactionat copilul. Cel mic are acum 1 an si 6 luni, iar ultima intalnire intre cei doi a fost cand el avea undeva la 10-11 luni.
  Suntem foarte agitati cu privire la felul in care va reactiona cel mic in cele cateva ore pe care le va petrece cu noi pe saptamana. Nu ne cunoaste si nu stiu cum ar trebui sa ne comportam cu el.
  Imi doresc din suflet ca el sa se simta iubit si in siguranta, chiar si in scurta perioada cand nu va fi langa mama lui, ci cu tatal si implicit cu mine.
  Multumesc si astept parerile voastre.

 2. #2
  Floricica Nou Venita lacramioaraelena's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.10.2012
  Postari in forum
  41
  Buna. Cred ca la inceput cel mic va trebuie sa stea si cu mama in prezenta voastra avand in vedere faptul ca nu va cunoaste..asta pana se obisuieste. Apoi, trebuie sa aflati ce ii place cel mai mult sa faca.. sa se joace,sa construiasca, sa coloreze si impreuna cu el sa faceti ce ii place lui cel mai mult..si incet, incet lucrurile se vor indrepta in directia pozitiva...

 3. #3
  Floricica Nou Venita paula_panda's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.01.2016
  Postari in forum
  2
  Da, poate ca ai dreptate. Totusi eram curioasa daca pe tatal il va recunoaste sau nu. Voi ce credeti?

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari