Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita impreunasalvamvieti's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.04.2012
  Postari in forum
  4

  Ajuta si tu copiii nascuti prematur - gratuit

  Asociatia Impreuna Salvam Vieti isi propune salvarea vietilor copiilor nascuti prematur!

  Peste 20.000 de copii se nasc anual prematur si cu o greutate mica iar SUTE dintre ei SE STING DIN VIATA din cauza dotarilor insuficiente din maternitati.

  In Romania numarul copiilor nascuti prematur este ingrijorator de mare, cu 25% mai mare fata de UE. Un nou nascut prematur poate avea nevoie de incubatie chiar si pana la 80 de zile iar costurile ingrijirii unei fiinte atat de mici este de aproximativ 1.000 euro/zi.

  Asociatia Impreuna Salvam Vieti, desfasoara de la 1 aprilie Campania "Marim Sansele La Viata" prin dotarea maternitatilor cu 10 incubatoare performante pentru a le oferi conditiile atat de necesare copiilor nascuti prematur!
  Campania se desfasoara in perioada 1 APRILIE – 31 DECEMBRIE 2012 iar suma necesara achizitionarii acestor aparate este de 330.000 euro.


  SALVEAZA VIETI IN 2 MINUTE - PERSOANE FIZICE

  Directioneaza 2% din impozitul tau pe venit si in 2 minute, durata de completare a acestui formular, deja ai ajutat Asociatia Impreuna Salvam Vieti!

  Unele din cele mai des invocate motive de cei care se scuza ca nu pot raspunde unui anunt umanitar sunt lipsa timpului, a banilor sau ambele!

  O data pe an insa, nimic nu ne mai impiedica sa spunem statului incotro sa trimita 2% din banii pe care ni i-a luat deja, iar tot procesul dureaza doar 2 minute.

  Copiii nascuti prematur pot beneficia de pe urma redirectionarii tale si poate avea cu adevarat impact.

  Incepand cu 2005, toti cetatenii romani au dreptul sa directioneze 2% din impozitul pe salariu catre o organizatie non-profit, iar completarea sumei nu este necesara, organul fiscal va calcula si va vira acesti bani.

  Iata cei 3 pasi simpli pe care trebuie sa-i urmezi pentru a ajuta Asociatia Impreuna Salvam Vieti in Campania "Marim Sansele La Viata" prin dotarea maternitatilor cu incubatoare performante si salvarea a sute de copii nascuti prematur care se sting din viata din lipsa dotarilor insuficiente din maternitati!

  1. Acceseaza Asociatia Impreuna Salvam Vieti - oferim o a doua sansa la viata celor aflati in dificultate
  2. Descarca si completeaza formularul 230 daca ai obtinut venituri din salariu in anul 2011 sau formularul 200 daca ai obtinut venituri si din alte surse tot in anul 2011.
  Aceste formulare sunt precompletate cu datele Asociatiei Impreuna Salvam Vieti
  3. Dupa completare, depune formularul la Registratura Administratiei Financiare la care esti arondat sau trimite-le prin posta, prin scrisoare recomandata, pana la data de 15 mai 2012.
  Sau il poti trimite la sediul Asociatiei si il vom depune noi.

  Convinge-i si pe cei din jurul tau ca acesti bani vor fi mult mai bine folositi pentru a ajuta copiii nascuti prematur, decat o poate face statul.
  Poti convinge si colegii de la locul de munca, oferindu-le astfel un motiv in plus sa sustina o organizatie non-profit si sa contribuie la salvarea vietilor copiilor nascuti prematur

  Nu rata ocazia de a face o schimbare in bine si asigura acestor bani o destinatie nobila , nu se stie niciodata cand vei fi CHIAR TU BENEFICIARUL!

  SALVEAZA VIETI IN 2 MINUTE - COMPANII/FIRME

  Daca reprezinti o companie SI TU POTI AJUTA GRATUIT

  Iata cei 3 pasi simpli in care poti AJUTA IN DOAR 2 MINUTE

  1. Acceseaza Asociatia Impreuna Salvam Vieti - oferim o a doua sansa la viata celor aflati in dificultate
  2. Descarca si completeaza contractul de sponsorizare, semneaza-l si stampileaza-l
  3. Trimite-ne un exemplar semnat si stampilat la sediul Asociatiei sau un scan

  De cate ori platesti impozitul pe profit datorat statului, ai optiunea sa redirectionezi 20% din acest impozit unei organizatii non-profit ABSOLUT GRATUIT!

  Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati, va stam la dispozitie si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate profesionala

  FA O FAPTA BUNA, AJUTA SI TU
  PE TINE NU TE COSTA NIMIC, PE COPIII NASCUTI PREMATUR II COSTA VIATA

  WWW.IMPREUNASALVAMVIETI.RO  Bogdan Netejoru
  Presedinte

  Asociatia Impreuna Salvam Vieti
  Tel: 0767 459 638
  E: bogdan@impreunasalvamvieti.ro
  Web: Asociatia Impreuna Salvam Vieti - oferim o a doua sansa la viata celor aflati in dificultate
  Blog: Asociatia Impreuna Salvam Vieti - salvam vietile copiilor nascuti prematur
  Facebook: Asociatia Impreuna Salvam Vieti - Organizažie non-profit - Bucuresti, Romania | Facebook
  Twitter: Impreuna SalvamVieti (@SalvamVieti) on Twitter
  Fisiere atasate

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari