Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita dialnyko's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.02.2006
  Postari in forum
  87

  Primii pasi spre lumea din afara familiei

  Topicul este raspuns la articolul Primii pasi spre lumea din afara familiei

  Asa este!Sunt perfect de acord!Dar, totusi, se pune o intrebare:ce faci cind copilul nu este primit la gradinita pe motiv ca nu are 3 ani impliniti cand incepe anul scolar?Si te obliga astfel sa ti copilul un an acasa pentru 7-8 saptamani cat ii trebuie copilului sa implineasca 3 ani?Daca gasiti vre-un raspuns logic la aceasta intrebare, spuneti-mi-l si mie, ca eu nu gasesc nici o logica!La cresa nu mai tine copilul ca e prea mare iar la gradinita nu-l primeste ca e prea mic.Unde e continuitatea din sistemul de invatamant prescolar???

 2. #2
  Floricica Nou Venita macrina's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.11.2005
  Postari in forum
  41
  dialnyko, nu stiam de aceasta, eu am intalnit parinti care au dat copilul de la 2 si ceva la gradinita; e ciudat sistemul nostru, dar pana la urma cred ca vei putea sa gasesti o solutie. Mergi la o alta gradinita, trebuie sa gasesti intelegere undeva, sau daca esti din bucuresti, inscrie copilul la oi gradinita particulara cu program si pentru copii mai mici de 3 ani, cel putin pentru cela 8 saptamani in care nu il poti duce la gradinita de stat. Nu iti face griji de schimbarea mediului intr-un interval asa de scurt, il va ajuta foarte mult in socializarea cu ceilalti.

 3. #3
  Floricica Nou Venita macrina's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.11.2005
  Postari in forum
  41
  scuze, am inteles gresit chestiunea cu 7-8 saptamani, atunci va trebui ca timp de un an de zile sa inscrii copilul la o gradinita particulara sau sa apelezi la o bona, cred ca ambele variante sunt la fel de costisitoare. Mult succes si sa gasesti cat mai repede o solutie!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari