Ultimele discutii din forum
 1. #12
  Floricica Nou Venita terfeaioana's Avatar
  Membru inregistrat la
  14.10.2009
  Postari in forum
  124
  Si eu sunt de o parere cu voi ca la cresa ii cel mai bine,doar ca la noi sau in apropierea noastra nu este si imi pare foarte rau.Si cum zicea Doxy_w bunici i alinta cat pot de mult si degeaba le zic eu sa nu ii dea suc spre ex ca daca fetita vrea o sa primeasca.

 2. #13
  Floricica Debutanta miriam82's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2011
  Postari in forum
  780
  Noi cand nu putem sta unul din noi cu ei ii lasam cu bunici (socrii mei in cele mai multe cazuri) parintii mei sunt ai doilea la rand ca sunt putin mai departe, sau cumnatele mele in functie de ce program avem fiecare. Nu am observat chiar deloc sa ii rasfete socrii, au experienta vasta la crescut nepoti si stiu sa se joace cu ei, dar si sa tina lucrurile in frau.

 3. #14
  Floricica Nou Venita iakob_laura's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.08.2011
  Postari in forum
  2
  Sa stii ca si eu m-am gandit muuult la treaba asta, dar crede-ma, ca am ajuns la un singur raspuns cat se poate de convingator.... s-o las la cresa, am comparat cu bune cu rele alegerea unei bone, sau a bunicilor saua unei crese si la aceeasi concluzie am ajuns. La cresa au program fix de masa, de somn, au jucarii, au copii cu care sa socializeze ...au un mediu favorabil cresterii si dezvoltarii lor emotionale. Dar la bunici....ei sunt in varsta, poate o clipa de neatentie si se oparaste sau ma rog, orice altceva..... nu spun ca la cresa sunt mai in siguranta ...dar acolo atentia le este mereu indreptata catre altceva, tocmai datorita mediului si a programului in care sunt incadrati. Astept si eu pareri ..poate contradictorii sau nu.

 4. #15
  Floricica Debutanta MJ forever's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2010
  Postari in forum
  1.187
  Noi am inceput cu gradinita cand copilul a avut 2 ani si 3 luni. Apoi dupa ce a intrat in clasa intai, la 6 ani, am tot alternat intre babysittere si bunici. Cand erau bunicii la noi in vizita aveau ei grija de nepot, altfel era pe mana babysitterelor.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari