Cred ca o bona in primul rand trebuie sa se informeze si sa fie in pas cu "tendintele" si cand spun tendinte ma refer la tot ceea ce s-a schimbat de cand ea a crescut proprii copii (pentru ca pentru majoritatea bonelor, experienta este cresterea propriilor copii). Cand spun asta ma gandesc la faptul ca acum mierea nu mai este ingredientul minune si este interzisa inainte de 1, ca glutenul trebuie evitat si introdus in alimentatia copilului la fel dupa varsta de un an, la fel si cu laptele de vaca. Cremwustii care erau atat de promovati inainte acum nu mai sunt si sunt chiar contraindicati de multi medici si lista poate continua.

Bona ar trebui sa ii vorbeasca foarte foarte mult copilului ca sa il ajute in dezvoltarea limbajului, nu trebuie sa il certe sau sa ii spuna ca este rau pentru ca in final copilul va ajunge sa se perceapa pe sine ca fiind "rau" si asta cu siguranta nu este bine deloc.

Trebuie sa stie programul copilului si sa ii respecte orele de masa si de somn, sa stie sa inteleaga copilul si sa ii raspunda nevoilor sale.

Voi ce credeti ca trebuie sa stie o bona despre un copil de 0-1 an?