Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita elenagabriela's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.12.2007
  Postari in forum
  1

  Doresc sa angajez bona / menajera / infirmiera in Iasi

  Doresc sa angajez o persoana calda, comunicativa, intelegatoare, curata, harnica, eventual cu simtul umorului, copilaroasa, atenta, dornica sa ajute, pentru ingrijirea (ajutarea) unei persoane in varsta de 26 de ani (40-42kg) care este intr-un scaun cu rotile (electric) si totodata pentru ingrijirea fetitei acesteia in varsta de 3 ani. Programul este 24 din 24, optional doua-trei zile libere pe luna. Ofer cazare, masa si 300-350 de euro pe luna (depinde de experienta si devotament in lucru). De preferat (dar nu obligatoriu) ar fi o fata intre 18-25 de ani, necasatorita, fara copii sau obligatii pentru a putea sa se atajeze atat de doamna cat si de fetita. Va multumesc.

 2. #2
  Floricica Nou Venita carmeniliescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.10.2009
  Postari in forum
  10
  Buna ziua,
  Puteti folosi site-urile www.cautabona.ro, www.cautamenajera.ro si www.cautainfirmiera.ro. Postati un anunt gratuit sau selectati direct persoana la serviciile careia doriti sa apelati.

  Mult succes si va stam la dispozitie, daca aveti nevoie de ajutorul nostru.

  Carmen

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari