Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Novice erendis's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.12.2010
  Postari in forum
  479

  Nelamurit Cuptorul cu microunde

  stiu ca mai este deschis un topic de genul asta dar postarile sunt din 2010, de atunci au mai aparut studii si alte informatii...deci mamici incalzim sau nu macarea lui bebe la cuptorul cu microunde? eu ii incalzesc apa pentru laptic(doar apa). nu prea imi vine sa cred ca este cancerigen, si la urma urmei suntem inconjurati de tot felul de microunde prduse de aparatura electrocasnica.daca stiinta a evoluat noi de ce sa nu tinem pasul cu ea? voi ce credeti sunt daunatoare microundele pentru sanatatea bebelusilor?

 2. #2
  Floricica Senior claudia252820's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.07.2010
  Localitate
  drobeta turnu severin
  Postari in forum
  3.390
  eu ii incalzesc la microunde.....am tot citit diverse, insa mi-e la indemana asa, se face imediat

 3. #3
  Floricica Nou Venita michaelap's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.10.2012
  Postari in forum
  195
  Cu toate ca stiu cat de controversata este utilizarea cuptorului cu microunde si eu il folosesc, in special pentru a incalzi apa pentru lapte cum zice si mamica ce a deschis subiectul; sau daca nu mi-am terminat cana de cafea si s-a racit,da, o incalzesc la microunde;iar mancarea , in general o incalzesc clasic, la aragaz.
  Daca sunt daunatoare sau nu...nu cred ca sunt eu in masura sa raspund, dar atata timp cat sunt folosite cu moderatie...

 4. #4
  Floricica Nou Venita Anyared's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.04.2012
  Postari in forum
  39
  Din cate am citit eu, cel mai mare efect il au asupra apei in forma pura, si apoi asupra celorlalte lichide. Sfatul meu este sa nu folositi microundele decat la nevoie, si aia pentru ce chiar nu se poate incalzi pe aragaz.Sfatul unora este ca incalzirea apei pentru laptele bebelusului poate avea efecte grave in timp. Multe dintre aceste subiecte nu sunt facute publice pentru a nu se strica imaginea companiilor producatoare de astfel de aparaturi, dar mamicilor, faceti toti posibilul sa folositi microundle doar la nevoie.

 5. #5
  Floricica Nou Venita lilianadumi's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.10.2012
  Postari in forum
  42
  si eu folosesc cuptorul cu microunde; incerc insa sa evit sa incalzesc in recipiente de plastic, am citit ca elimina o substanta cancerigena..incalzesc in ceramica sau sticla.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari