Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita danadana's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.03.2009
  Postari in forum
  20
  Danut are deja un anidor si vroiam sa va intreb pana la ce varsta trebuie sa ii ajutam sa dea aserul afara dupa ce papa? Este destul de dificil pentru mine acum sa il mai tin in brate ca sa dea aerul afara...mai exsita si alte metode de a=l ajuta sa dea aerul afara?


 2. #2
  Floricica Senior creolina's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.04.2008
  Postari in forum
  3.846
  Ai incercat sa-l lasi sa elimine singurul aerul? Cred ca la 1 an nu mai sunt probleme, doar sa nu-l culci imediat dupa ce a papat. LAsa-l sa se plimbe putin si va eructa singur.

 3. #3
  Floricica Nou Venita nikol5's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.06.2008
  Postari in forum
  32
  exact asa vroiam sa spun si eu ca tine creolina ,pina cind incepe sa iasa singur(aerul).si daca adoarme dupa ce papa laptele si se intoarce pe burtica sau in lateral eructeaza singur

 4. #4
  Floricica Nou Venita rozie's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.12.2009
  Postari in forum
  21
  Salut,
  Inca de cand s-a nascut baietelul meu nu dadea aerul afara niciodata, puteam sa-l tin oricum si oricat, foarte rar se intampla si doar daca sugea foarte mult. In majoritatea cazurilor adormea iar mie imi amorteau bratele. asa ca am renuntat si nu am avut niciodata probleme.
  Acum are 1 an si jumatate si se distreaza copios cand eructeaza. Invatzam sa zice pardon dar nu prea reusim.

 5. #5
  Floricica Debutanta k3loo's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.08.2009
  Postari in forum
  1.057
  La noi, cam pe la trei-patru luni, din cauza oboselii excesive, sotia nu a mai avut rabdare intr-o seara sa-l tina sa eructeze si am vazut ca nu a fost nici o problema. De atunci nu l-am mai tinut niciodata DAR, eram totusi atenti : daca in urmatoarele 15 minute scincea, il ridicam, eructa si-l puneam la loc. Nu se intimpla prea des.

 6. #6
  Floricica Nou Venita claudiusofrone's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.02.2009
  Postari in forum
  8
  Si baiatul meu la inceput dadea greu aerul afara dupa ce papa.Doctorita pediatra mi-a dat sab simplex sa il ajute la dat aerul.La un an nu cred ca trebuie sa te mai stresezi cred ca poate si singur
  Al meu cred ca de pe la 6 luni nu a mai avut nevoie de ajutor.Acum avem 21 de luni si se descurca singur cu aerul....si cat scoate!..

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari