Majoritatea discutiilor din cadrul Comunitatii Copilul.ro au moderatori, care sunt membrii ai acestui forum ca si tine, alesi de catre Admini pentru a mentine aceasta comunitate linistita si unita. Moderatorii sunt acele persoane care se asigura ca membrii Comunitatii Copilul.ro posteaza conform Regulamentului forumului, ei nu sunt politisti, de aceea va rugam sa nu va antrenati in discutii contradictorii cu acestia. Ei sunt parinti sau viitori parinti ca si tine, care isi dedica o parte din timpul lor liber pentru a mentine aceasta comunitate unita, informata si lipsita de discutii in contradictoriu, pentru ca tie sa iti fie mai usor de navigat si pentru a te simti cat mai bine alaturi de noi.

In cadrul Comunitatii mamicilor de prichindei exista doua tipuri de moderatori si anume: Moderator Prichindel si Moderator Prichidel Junior.

Moderatorii Prichindel modereaza intreaga Comunitate de Copil mic (1-3 ani).

Moderatorii Prichidei Juniori modereaza fiecare cate una dintre zonele din Copil mic si sunt rugati ca in cazul in care intalnesc probleme sa contacteze Moderatorii Prichidel, acestia in cazul in care nu vor putea rezolva problema creata vor fi nevoiti sa se adreseze Adminilor.

***Moderatorii Prichindei si Moderatorii Prichidei Junior vor fi contactati de catre Adminii site-ului in urmatoarele zile***

Pentru o mai buna colaborare intre membrii si moderatori, va rugam recititi Regulamentul.