Parinti si copii, cu totii sunteti invitati la workshop-ul "Dermatita Atopica la Copil – ingrijirea de baza a pielii atopice".

Dr. Sandra Olariu, medic specialist Alergologie si Imunologie clinica, si psihoterapeutul Elisabeta Putere vin in intampinarea parintilor ai caror copii sunt afectati de dermatita atopica pentru a le oferi informatii pretioase cu privire la cauzele, diagnosticul si tratamentul dermatitei atopice, conform ghidurilor europene actuale, dar si despre gradul de afectare a calitatii vietii intregii familii in care exista un copil cu atopie.

In paralel, copiii vor fi antrenati in joaca de catre animatorii invitati.

Workshop-ul este gratuit si se va desfasura in 3 sesiuni:
  • sambata 15 noiembrie, incepand cu ora 10, timp de o ora si jumatate, la Centrul Medical Panduri - Clinica Arcul de Triumf, str. Clucerului nr. 55, sector 1, Bucuresti;

  • sambata 29 noiembrie, incepand cu ora 10, timp de o ora si jumatate, la Institutul Gamma, bd. Sincai nr. 13, Bl. 5, ap. 11, sector 4, Bucuresti;

  • sambata 13 decembrie, incepand cu ora 10, timp de o ora si jumatate, la Ghencea Medical Center, bd. Ghencea nr. 43B, cladirea Ghencea Bussines Center, sector 6, Bucuresti.

Locurile sunt limitate. Pentru inscrieri si detalii puteti scrie la adresa ateliereleatopic@yahoo.com sau puteti suna, persoana de contact: Mariana Cernatoiu - 0745.061.679.

Afla mai multe in articolul: Workshop: Dermatita Atopica la Copil