Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita iulia2006's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.01.2007
  Postari in forum
  42
  Buna am si eu o fetita de 7 ani si 4 luni si iau cazut dinti de lapte cum este si normal dar ceilalti definitivi ii ies foarte greu ce sa fac sa consult un dentist sau sai dau ceva?

 2. #2
  Floricica Nou Venita diana2004's Avatar
  Membru inregistrat la
  07.10.2008
  Postari in forum
  49
  Buna iulia si eu zic sa mergi tot la un dentist.Nu stiu sa te sfatui astfel.Si eu vreau sa ajung la dentist cu fata cea" mare".Nu a implinit nici5ani si se misca un dinte de jos ,eu cred ca este prea devreme si o lipsa de calciu ,sa vedem .Sanatate multa!

 3. #3
  Floricica Nou Venita dulcica's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.10.2009
  Postari in forum
  1
  Fetita de 7 anisori: au cazut o parte din dintisori, caninii au crescut normal dar cei doi dinti din fatza intarzie sa apara. de aproape 4 luni abia li se vede varful? Este normal?

 4. #4
  Floricica Nou Venita maria scarlat's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.11.2009
  Postari in forum
  1
  Am un baietel de 7 ani.I-au cazut mai multi dintisori de lapte si i-au crescut altii in loc.Nimic neobisnuit pana aici. Insa, toti dintisorii sunt patati, par demineralizati, par plini de tartru.Structura lor este ciudata, parca i s-ar lipi orice pe ei.Nu stiu ce sa-i fac...Parca nu-si are rostul in aceasta perioada un detartraj.Ce pot sa fac sa-i curat dintisorii si acestia sa ramana curati?

 5. #5
  Floricica Nou Venita alyna-elena's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.01.2010
  Postari in forum
  1
  buna ,fetita mea are acum 5 ani si 7 luni la varsta de 5 ani a schimbat dintisorii de sus ,(incisivi centrali) au crescut foarte repede si acum unul din ei se misca ,sunt foarte ingrijorata ce asi putea sa fac ?
  va multumesc
  alina

 6. #6
  Floricica Nou Venita carmendia's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.05.2008
  Postari in forum
  284
  Buna. La cati ani incep sa se schimbe dintisorii, mai precis cand incep sa cada cei de lapte?

 7. #7
  Floricica Nou Venita ioanavasileteodora's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.11.2008
  Postari in forum
  16
  Fetita mea are 5ani si 8 luni si are o maseluta care este cariata si s-a umflat! Medicul stomatolog ne-a recomnadt sa o scoatem pentru ca este mai greu de tratat si nu are rost. Voi ce parere aveti?? Eu stiu ca se schimba pe la 9-10 ani si nu stiu daca este corecta aceasta decizie.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari