Ultimele discutii din forum
 1. #12
  Floricica Nou Venita grapes1's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.04.2011
  Postari in forum
  2
  Sunshine,nu am zis ca fetita ta ar avea nevoie de aparat dentar.Sincer,nici nu as vrea sa aiba nevoie!Incearca totusi sa consulti un specialist,pentru ca nu e bine ca respira noaptea pe gura(risc de infectii).In cazul in care este racita,nu este atat de grav sa respire pe gura,dar ai grija sa nu se obisnuiasca cu respiratia orala.
  Nu vreau sa va bat la cap,vreau doar sa ii informez pe cei care nu stiu.Sunt multe articole pe internet cu acest subiect,insa unii nu stiu ce anume sa caute.

  Daca sunteti interesati,puteti citi aici : APARATELE MIOFUNCTIONALE SI APLICATIILE LOR CLINICE | C.M.I. Dr. DANIELA HURDUCAS - MEDICINA DENTARA IASI IASI
  Pentru cei care stiu engleza : Orthodontics | Orthotropics | Official Site for Natural Growth Guidance

 2. #13
  sunshine
  Guest
  Inteleg despre ce vorbesti.Tia pare ca e un pic mai precoce,i-au cazut dintii la 4 ani jumate(primul dinte) amigdalele sunt mari (de la natura) nu e bolnava si de aceea respiratia e ingreunata,medicul mi-a zis ca momentan nu e nici o problema dar daca pe viitor amigdalele vor mai creste va fi nevoie sa le extraga.Curand voi merge cu ea la pediatra si vom vedea ce e de facut!

 3. #14
  Floricica Nou Venita StefaniaM's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.11.2017
  Postari in forum
  2
  Consider ca si mai tarziu de 14 ani se pot corecta dintii strambi, adica fiziniomia se va schimba mult pana la 18 ani. Deci cam pe atunci sa se opteze la un aparat dentar

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!