Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita inaana's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.08.2008
  Postari in forum
  1
  Buna ziua. Am un baiat de 12 ani care trece clasa a VI si tinand cont de de cum a terminat clasa a V, ma ingrozeste inca un an de chin si de eforturi disperate din partea mea. Marea problema a fiului meu este ca nu vrea sa-si fac temele, ma minte si nu vrea sa invete. Pltesc meditator la matematica, lb. romana si lb. spaniola, in speranta ca poate asa o sa-i fie mai usor sa invete, dar am ajuns la concluzia ca arun banii pe fereastra; nici pentru meditatii nu-si face temele. Sunt disperata, nu mai stiu cum sa procedez si nici cum sa reusesc sa-l conving sa invete.

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Inteleg ca este o problema cu temele si este important cand si cum a inceput...In clasele primare cum a fost? Ati vorbit cu el? Ce parere are despre ce se intampla? Poate sa ceara ajutor, sa spuna ce nu intelege sau la ce nu se descurca?
  Ca sa gasim o rezolvare, este important sa aflam care este de fapt problema si care este cauza ei. Meditatiile nu folosesc intr-adevar la nimic in acest context. Este vorba despre un refuz al lui nascut la randul lui din altceva (nu intelege, ii este frica etc). Puteti sa-mi scrieti mai mult despre el pe adresa centrupsihologie@gmail.com


 3. #3
  Floricica Nou Venita beti-ana cioaca's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.07.2006
  Postari in forum
  99
  Asa cum spunea si d-na psiholog Anca Munteanu, ceva a declansat aceasta impotrivire. Poate sa fie o situatie familiala sau neacceptarea lui de catre colectiv, sau blamarea in fata colectivului, ori pur si simplu o dislexie nedepistata la timp. Mai poate fi si anturajul. Numai apeland la un psiholog sau consilier scolar puteti gasi pribabil rezolvarea. L-ati intrebat vreodata ce ar dori sa faca in viitor ? Incercati sa faceti apel atat la sentiment, cat si la ratiune, fara sa apelati la mijloace punitive.

 4. #4
  Floricica Nou Venita reluti's Avatar
  Membru inregistrat la
  29.01.2009
  Postari in forum
  1
  Buna ziua.
  Am un baietel de 9 ani.Este in clasa a IIIa si astazi am aflat ca are calificativul B la purtare din cauza ca este nazdravan la scoala. Stie cineva sa-mi spuna si mie pentru ce se scade nota la purtare in clasa a treia? Ce fel de comportament trebuie sa ai ca sa-ti scada nota la purtare la 9 ani?

 5. #5
  Floricica Nou Venita beti-ana cioaca's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.07.2006
  Postari in forum
  99
  Probabil ca un comportament care nu se incadreaza in regulamentul de ordine interioara.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari