Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita facurita's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2006
  Postari in forum
  3
  Salut la toti! Am doua fetite (una de 4 anisori, a doua de 17 luni). La noi in familie se vorbesc trei limbi. Sunt de origine romanca, sotul e arab, iar iar noi comunicam intre noi in rusa.

 2. #2
  Floricica Cu Vechime gabitzza's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.10.2007
  Localitate
  Bucuresti
  Postari in forum
  7.664
  Facurita te invit sa citesti un articol si o discutie care a avut loc pe forum cu psihologul nostru Anca Munteanu pe aceasta tema. Cu sigurata iti vor fi de folos.

  Cand copilul aude mai multe limbi

  Cand copilul aude mai multe limbi... Luni, 16 martie la ora 20

 3. #3
  alinutza82
  Guest
  Nu inteleg de ce ar fi asta o problema sau un subiect de discutie. Treptat copilul va asimila toate limbile.

  La noi in casa se vorbeste in romana, zona este vorbitoare de franceza, bona si copii de la bona vorbitori de italiana iar cu toti prietenii si la munca vorbim in engleza. Deci 4 limbi din prima, dar toti prietenii nostri au aceeasi situatie iar copii le vorbesc fara nici o problema.

 4. #4
  Floricica Debutanta MJ forever's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.03.2010
  Postari in forum
  1.187
  Mie mi se pare un atu ca un copil sa aiba posibilitatea sa invete mai multe limbi, inca de mic. Ei oricum prind foarte repede. Baiatului meu, la virsta de 2 1/2 ani, i-au trebuit cam 3-4 luni pina sa ajunga de la nivel zero de engleza la nivel conversational, a.i. sa inteleaga si sa fie inteles la gradinita.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari