Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita andrian's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.01.2007
  Postari in forum
  16
  Vă descriu problema în felul următor.  Fratele (copilul meu mai mare) strângea praful cu aspiratorul și fetița a dorit să aspire și ea, dar fratele sa opus, fiecare din ei, trăgea de cablu aspiratorului, fetița mea s-a enervat și a început să plângă foarte tare cu hohote până nu ia ajuns aer, fața ei sa învinețit și apoi ea a leșinat. Am luat-o rapid de jos și i-am descleștat gura, i-am scos limba, după aceasta și-a revenit . Totul a durat putin, poate 1 minut . Am plecat la spital, în momentul efectuării controlului medical – CT (tomografie computerizată), (menționez că fetița dormea), medicul neurolog a făcut următoarea concluzie:

  “ Copilul se află în stare de somn corespunzător fazei IV –a . Se depistează descărcări condiționat epileptoide structurilor subcorticale , regiunii T-Csin, cu iradiere în emisfera opusă, de incidență moderată”.

  Medicul-neurolog a prescris un tratament timp de o lună cu calciu, triampur, și trei luni – cu fenobarbital.

  Poate cineva să-mi explice dacă este o formă de epilepsie sau o simplă convulsie, sau altceva, toți îmi spun să nu-mi fac griji, dar vreau să știu pentru mine e de bine sau e de rău, menționez că nu a leșinat decât o singură dată și atunci fiind enervată.  Dacă cineva poate să mă ajute …  Multumesc.  P.S. Fetița s-a născut de 3780 g, fontanelele erau aproape închise, nu a avut bolile copilăriei. Fetita are acum 2 anisori.

 2. #2
  Floricica Avansata angellique's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.05.2008
  Postari in forum
  2.035
  andrian, iti sugerez sa mergi la Spitalul 9, in Bucuresti, sau la un alt spital specializat in boli neorologice.Si eu am avut ceva problemute cand eram copilas, iar medicii de acolo sunt foarte, foarte buni.Numai dupa un control amanuntit(eventual sa consulti mai multi medici), se poate spune ce are fetita ta. Multa sanatate!

 3. #3
  Floricica Nou Venita andrian's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.01.2007
  Postari in forum
  16
  As dori totusi o parere de la un medic neurolog depsre situatia data

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari