Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita sufletzel's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2008
  Postari in forum
  1

  Stimulentii, aprobati in tratamentul copiilor cu ADHD

  Nu stiu cum va permiteti sa publicati lucruri de felul asta. Se stie bine ca stimulentele afecteaza cresterea copiilor IREVERSIBIL! Se stie ca sunt pe lista internationala a drogurilor si ca sunt interzise la sportivi pentru ca dau rezultat pozitiv la antidoping. Dau dependenta, dau insomnie, scad pofta de mancare si multe altele.
  Nu ii lasati sa va drogheze copiii. Sunt atatea alte terapii in afara de stimulente. Copiii cu ADHD suferasi asa destul de mult pentru ca sunt exclusi, nu le mai dati si stimulente ca sa ii distrugeti de tot...

 2. #2
  Floricica Debutanta bebelaa's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.10.2007
  Postari in forum
  957
  Draga sufletel, bine ai venit printre noi in primul rand . Acesta este doar un studiu realizat, nu este un neadevar, chiar a fost realizat, iar oamenii de stiinta la acesta concluzie au ajuns. Eu v-am oferit o informatie, stirea nu este o recomandare medicala..

  Si ca sa fim realisti, in mod evident nici noi nu prescriem medicamente si nici parintii, deci daca unul dintre parinti are probleme cu micutii lor, vor ajunge la medic, acesta ii va prescrie tratamentul necesar..

  Iti inteleg nemultumirea si sunt de acord cu tine. Aceste stimulente sunt niste droguri, adica niste medicamente foarte puternice care stimuleaza multe sinapse nervoase.

  Adhd-ul nu necesita doar tratament medicamentos din cate stiu eu, ci si terapie cu psihologul.

  Te mai asteptam la discutii pe forum, vad ca esti foarte informata, ceea ce este foarte bine! O zi frumoasa

  Laura

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari