Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita pirvu's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.08.2011
  Postari in forum
  1

  Proiect european in sprijinul părinților care au copii cu tetrapareza spastica

  Buna ziua,

  ma numesc Pirvu Ionica.

  Sunt coordonatorul european al proiectului CP-PACK care urmărește să vină în sprijinul părinților care au copii cu paralizie spastica (sau paralizie cerebrală). Proiectul nu oferă sprijin financiar sau material. Ceea ce putem oferi sînt informații și facilitarea accesului la informații și alte resurse.

  Proiectul poate fi găsit pe internet la adresa CP-PACK project website. Pentru cei care au cont pe Facebook, puteți găsi și acolo proiectul cp-pack. Pe Facebook sunt în prezent prezenți foarte mulți părinți din Turcia, dar sunt și din Danemarca, Italia, Portugalia sau Grecia. Dacă nu cunoașteți limba engleză, vă putem ajuta noi pentru a facilita comunicarea. În curînd vom iniția cîteva sesiuni de consultații și informare pentru părinții aflați în dificultate. Vă așteptăm cu drag fie pe Facebook, fie pe situl de internet sau să ne scrieți pe una dintre adresele pe care le găsiți acolo.

  Mulțumesc frumos.

 2. #2
  Floricica Senior riga trika's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.08.2009
  Postari in forum
  2.706
  http://www.google.ro/url?sa=t&source...eVaU6g8M-K8b4g


  cunosc aceasta familie!niste oameni deoasebiti! pacat ca au acest necaz! o sa le spun de acest proiect!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari