Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita coostel's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.05.2009
  Postari in forum
  2
  Bună. Sunt Costel și am o nedumerire. Fetița mea, de 5 ani, este diagnosticată de peste doi ani cu epilepsia focală parțială, în prezent urmând tratament cu Keppra, doză stabilă, asociată cu Depakine, doză în retragere treptată. Nelămurirea este legată de forma oficială a bolii: este epilepsia recunoscută oficial ca handicap în diverse grade? Medicul specialist susține că nu, că epilepsia focală parțială este o formă mai ușoară. Fetița mea a îndurat până acum cinci sau șase crize, așa cum se înțelege, parțiale (o singură dată din dtarea de trezie, restul din starea de somn, mereu dimineața). Aș dori un răspuns sigur, pentru că sunt, cum se spune, în ceață, după ce un medic din sistemul de protectie a copilului ne-a spus că boala este considerată handicap. Vă mulțumesc de pe acum.

 2. #2
  Floricica Avansata anca munteanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.05.2006
  Postari in forum
  1.305
  Buna ziua,
  Din pacate nu stiu sa va raspund. O persoana din domeniul protectiei copilului va poate da aceste informatii privind bolile si afectiunile care sunt considerate handicap.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari