Buna ziuaMa numesc Mirea Veronica si sunt mama unui baietel in varsta de 4 ani ,pe nume Alex.De 4 ani Alex se lupta cu o boala nemiloasa,tetrapereza spastica,forma diston-dischinetica(paralizie cerebrala),pe care a dobandit-o in urma unei suferinte grave la nastere.Nu ne-am fi confruntat cu aceasta boala daca medicul ar fi hotarat,in acel moment sa imi faca cezariana:nu aveam cum sa nasc pe cale naturala,din cauza pozitiei pe care o avea copilul (sarcina era in perezentatie pelviana),iar daca acest "medic"ar fi luat hotararea de a ma opera Alex ar fi fost un copil perfect sanatos.Tin sa specific ca eram in evidenta acelui "medic"inca din primele saptamani de sarcina,mergeam periodic la control pt. ecografii analize etc.Pe scurt, pana la urma nu am putut naste natural deoarece copilul a iesit cu picioarele si cordonul ombilical s-a strangulat intre picioruse,producand hipoxia,am fost dusa de urgenta in sala de operatie ,dupa ce au reusit sa impinga picioarele copilului inapoi pt a-l putea scoate prin cezariana.

O eroare medicala ne-a condamnat copilul pe viata si ne-a schimbat viata radical.Am visat frumos pe toata perioada sarcinii,ca o sa avem un baietel frumos si sanatos,ne faceam planuri pt viitor ca fiecare parinte care isi doreste un copil,numai ca acest vis s-a transformat intr-un cosmar care nu se mai termina.Nici nu pot sa va spun in cuvinte ce simtim cand ne vedem copilul atat de neajutorat si chinuit.Stiu ca de dreptate in justitie nici nu poate fi vorba,intotdeauna medicii scapa basma curata,atunci cand gresesc,sau cel mut primesc o sanctiune minora.Oricum sanatatea copilului nu poate nimeni sa i-o redea,dar eu ca mama trebuie sa lupt si sa sper ca intr-o buna zi se va putea bucura si el de viata.

Lui Alex i-a fost furata copilaria,el avand o copilarie pe care nici un parinte nu si-ar fi dorit-o pt. copil:prin spitale si centre de recuperare pt a urma sedinte de kinetoterapie si multe alte proceduri numai pt a reusi sa faca PRIMUL PAS.

Iar in septembrie 2007 am reusit sa ajungem in Ucraina la o clinica de recuperare pt copii cu paralizie cerebrala..In urma acestuitratament de recuperare din Ucraina am obtinut progrese importante.Alex spune mama,tata,o striga pe matusa lui,spune papa,apa,isi striga surioara,intelege tot ce ii spunem ,este mult mai relaxat si coopereaza mult mai mult decat inainte,reuseste sa stea in fund pt putin timp,echilibrul este mult mai bun,somnul s-a imbunatatit,a inceput sa mestece,inainte manca numai pasat f fin.

La sfarsitul tratamentului din Ucaina am facut o a doua programare pt luna Ianuarie 2008,pe care am pierdut-o din motive financiare,costurile ridicandu-se la 4000 de euro.Acest tip de tratament trebuie urmat la interval de 4 luni pt a avea o evolutie cat mai buna(la recomandarea profesorului Kozijavckin),dar suma este enorm de mare comparata cu posibilitatile noastre financiare. Iar acum mai avem si o fetita in varsta de 10 luni si evident cheltuielile sunt mai mari si nu putem reusi sa facem economii prea mari.

Va cerem sprijin in strangerea sumei necesare acestor sedinte de recuperare din Ucraina,aceste sedinte sunt foarte importante pt baietelul meu drag.Sper sa ne ajute bunul dumnezeu sa strangem banii in timp util si sa nu mai pierdem si programarea din data de 03/06/2009,pana in prezent am reusit sa strangem 1000 de euro.

Cu speranta ca intr-o buna zi vom reusi sa inlocuim din sufletele noastra,frustrarile,remuscarile,furia si nelinistea cu bucuria si multumirea ca avem un copil sanatos,va multumim anticipat!

Doi parinti greu incercati Veronica si Gabriel Mirea

Sa va dea bunul Dumnezeu multa sanatate tuturor!

Date de contact:tel 0766538197

Str. Plesul;nr 24b; Sect.6 Bucuresti

conturi deschise la BCR SUCURSALA CRANGASI

Titular conturi Mirea Gabriel

RON-RO29RNCB0066004672270006

EUR-RO67RNCB0066004672270001

USD-RO13RNCB0066004672270003

Mai multe detalii despre cazul lui Alex le puteti gasii accesand link-ul urmator http://alexmirea.wordpress.com/ sau pe www.faunbine.ro (ALEXandru)