Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Miruna.Felea's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.09.2012
  Postari in forum
  5

  Alergolog bun in Bucuresti

  Buna ziua,

  Am o intrebare pentru cei din Bucuresti: stiti un alergolog bun la care mergeti si care sa aiba rezultate pe termen lung? Am auzit de specialistii de la Centrul Provita. Ati fost la ei pentru tratament? V-ati simtit mai bine dupa? Eu am fost deja la doi alergologi dar boala vad ca se agraveaza si nu mai functioneaza tratamentele pe care le foloseam. Am incercat chiar si ceai si pastile de Trei frati patati si e mai rau.

  Multumesc!

 2. #2
  Floricica Nou Venita Anya.Miara621's Avatar
  Membru inregistrat la
  31.08.2016
  Postari in forum
  1
  Buna ziua,

  Da, centrul Provita iti recomand. Eu am fost la Dr. Adriana Tudose. Am facut testele alergolocice, mi-a facut timp de 4-6 luni un vaccin. In acelasi timp, am tinut regim alimentar circa un an de zile. Rezultatele, vorbesc in cazul meu, au fost fantastice. De la crize frecvente toamna si primavara, timp de 8 ani de zile nu am mai avut niciun fel de probleme cu alergiile, decat ocazional ochii rosii de la praf.
  In cazul meu a functionat foarte bine.

  Mult succes!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari