Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita rosioara35's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.02.2016
  Postari in forum
  6

  Activitatile in aer liber trebuie sa faca parte din programul zilnic al gradinitelor

  Nu reusesc sa inteleg atitudinea refractara a majoritatii parintilor, cand vine vorba despre o propunere de genul acesta. Adica invoca impreuna cu educatoarele fel si fel de argumente pentru a refuza organizarea timpului astfel incat copiii sa beneficieze de activitati zilnice in aer libet pentru 15-30 minute. Consider ca este...greu de inteles. Nu reusesc sa pricep de ce si copiii ai caror parinti sunt pro trebuie sa stea inchisi impreuna cu copiii ai caror parinti se tem sa le fie scosi copiii afara.
  Va rog sa ma indrumati unde trebuie sa fac aceasta propunere pentru a putea fi sprijinita aceasta initiativa!
  Din punctul meu de vedere se incalca un drept al copilului foarte important: dreptul la o dezvoltare sanatoasa!

 2. #2
  Floricica Nou Venita c_paun's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.02.2014
  Postari in forum
  11
  Nu stiu daca s-a facut ceva cu aceasta initiativa. La vremea respectiva eu mi-am mutat copilul de la 2 gradinite unde copiii erau tinuti mereu inchisi "pentru siguranta" lor. Adica nu aveau suficient personal sa ii supravegheze ca sa ii duca in curte!Am optat pana la urma pentru o gradinita particulara, care nu era langa casa mea, dar era langa serviciul meu, asa incat timp de 3 ani i-am luat cu mine cand plecam si ii aduceam cand ma intorcea. Dar, ceea ce m-a convins a fost faptul ca gradinita avea 2 curti, care erau mereu pline de copii, fie iarna fie vara (doar daca ploua copii statea inauntru toata ziua), plus ca cel putin o data pe saptamana doamnele aveau si iesire in parc cu ei. Este adevarat ca era parcul IOR in zona. Gradinita este undeva pe la metrou Dristor. Vara la inot si iarna la patinaj. Si in vacanta de vara maia lea, inotul mergea la fix. ((Puiutul Pufos este gradi particulara, de aceea au program si ara, cu o pauza de doar doua saptamani pentru zugravit si igienizare).

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!