Ultimele discutii din forum
 1. #23
  Floricica Nou Venita Villi's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.12.2010
  Postari in forum
  237
  Poate ca situatiile copiilor nostri sunt un pic diferite, de aceea...,,ma hazardez"( am sesizat ironia). Am raspuns la intrebarea din topic. Restul sunt interpretari ( nu cred ca intereseaza aici de ce va trebui sa faca acest sport, practicat si de tatal ei la aproape 40 de ani). Motivele sunt ft. intemeiate. Fireste, totul e la nivel de intentie si realizabil in conditii normale de viata, dar noi vom face totul sa-i explicam de ce va trebui sa-l practice. Sunt exercitii de respiratie care se pot executa lejer acasa, si pe astea, cel putin, va trebui sa le efectueze. Acum...ce va vrea Dumnezeu.
  Modificata de Villi; 18.01.2011 la 14:20:40.

 2. #24
  pitika16
  Guest
  Aptitudinile pe care tenisul le dezvolta sunt nenumarate: viteza, forta, rezistenta, in toate formele ei de manifestare (viteza de reactie, executie, repetitie), capacitatea de orientare in spatiu si timp, capacitatea de reactie, de percepere a ritmului, de echilibru etc.

  Calitatile motrice si capacitatile coordonative se dezvolta diferit, fiind in stransa legatura cu etapele de crestere si dezvoltare ale organismului. Astfel, incepand cu varsta de 3-4 ani pana la aproximativ 12 ani se poate actiona cu succes asupra dezvoltarii capacitatilor coordonative si a vitezei.

  Aceasta este perioada de varsta in care prin jocuri de miscare, prin diferite forme de mers si alergare, aruncare - prindere, copilul incepe sa-si dea seama de dimensiunile propriului corp, sa se orienteze in spatiu, sa capete si sa-si mentina echilibrul.

 3. #25
  Moderator Floricica Avansata Monica Eliza Rares's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.01.2010
  Postari in forum
  1.503
  Eliza noastra face dansuri moderne de cateva luni.La inceput nu prea era incantata, dar acum merge.As fi fost mai incantata de un balet clasic.Mai are momente cand nu vrea sa mai mearga, dar n-o las sa renunte asa de usor.

 4. #26
  Floricica Nou Venita roberta_mami's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.05.2012
  Postari in forum
  1

  Bune maniere

  Buna seara, mamici.
  Am citit comentariile voastre si subscriu si eu la cursurile de inot la care va merge si fetita mea in curand (are 7 ani).
  Vroiam sa va spun ca Alesia a auzit de la un coleg care a frecventat niste cursuri de bune maniere si m-a tot batut la cap ca vrea si ea. Am inscris-o in cele din urma si bine am facut. Chiar i s-au potrivit. A venit cu multe lucruri noi, lucruri despre care si noi i-am spus, dar nu reuseam sa o convingem ca asa este corect ( in special la masa, la telefon) . A fost teribil de incantata de maniera in care i-au fost prezentate si de faptul ca la finalul cursului a primit diploma. Cursurile de bune maniere le-a urmat la un after school nou infiintat in zona noastra (after school Godess Royal).
  Am fost la cateva cursuri organizate de Greenarts cu ajutorul carora a invatat sa ffaca felicitari si tablouri cu flori si frunze presate.
  Scuze mamicilor care au baietei si care nu imbratiseaza aceste cursuri, care se adreseaza in special fetitelor.

  Voi reveni curand sa va spun pe une am mai fost cu micuta mea.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari