Ultimele discutii din forum
+ Raspunde
Pagina 1 din 12
1 2 3 4 5 6 7 11 ... Ultima paginaUltima pagina
 1. #1
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29

  Clasificarea religiilor

  Textul complet aici:
  FORUMUL ORTODOX - TEOLOGIE.NET • Vezi subiect - Clasificarea religiilor

  Ce a pierdut Adam?

  Adam a pierdut intrarea in rai si viata vesnica.

  INTRAREA IN RAI:

  Intrarea in rai sau intrarea in imparatatia lui Dumnezeu
  Ioan 3:3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu.
  Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.
  Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi.
  Deci s-ar parea in intelegerea mea ca nu botez, nu rai dar intelegerea completa e la Dumnezeu. Cine vrea sa o afle sa se roage la Dumnezeu.Minunea Raului Iordanului care se intoarce spre matca
  In locul in care Iisus s-a botezat, aproape in fiecare an , la raul Iordanului are loc o minune si anume cand are loc slujba ortodoxa de sfintire a apelor, raul Iordan se intoartce spre matca pentru cateva minute, cat timp crucea este lasata in apa. Intr-un an, guvernul nu a lasat lumea sa se boteze si asa nu s-a mai intamplat minunea. Se spune ca aceasta minune dateaza din anul in care Iisus s-a botezat si ca atunci cand Iisus s-a botezat, raul Iordan s-a intors spre matca sa arate lumii ca Iisus e fiul lui Dumnezeu. Aici este filmul: Holy Land's Miracle: the River Jordan Reversed its Flow! - YouTube

  CLASIFICAREA RELIGIILOR DUPA BOTEZ
  1.Biserica Ortodoxa cu denominatiunile care dau botezul
  2.Religiile necrestine impreuna cu denominatiunile Protestante crestine care au renuntat la botez.

  Cum exact te poti naste din nou daca esti musulman, sau hindu sau wica? Nu prea poti si iata ce zic hindu cand vin din moarte:
  http://near-death.com/hindu.html
  Spuse de hindu. Budistii si toate religiile estice sunt bazate pe vrajitorie asa ca sa va feriti si nici dusmanului vostru sa-i doriti acolo. Vedeti ce povesti groznice zic hindu ca li se intampla cand zeii lor le iau sufletele, ce chinuri.

  Un sat jumatate musulman, jumatate crestin, un crestin ajunge in rai si din tot satul de jumatate musulmani unul singur musulman era acolo pe langa crestini ca l-a chemat pe patul mortii pe IIsus care a venit si l-a ajutat.

  VIATA VESNICA:
  53. Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.
  54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi.

  Deci s-ar parea in intelegerea mea ca fara Sfanta Impartasanie omul nu primeste inapoi imortalitatea pierduta de Adam. Minunea Euharistica de la Lanciano pe cand orasul era ortodox Orthodox Eucharistic Miracle of Lanciano // Minunea Euharistica de la Lanciano - YouTube O alta minune , in poza de jos: http://www.monachos.net/forum/showthrea ... city/page5

  CLASIFICAREA RELIGIILOR DUPA VIATA VESNICA
  1.Biserica Ortodoxa care da Sfanta Impartasanie dupa Biserica Primara
  2.Denominatiunile crestine care accepta si lipsa vinului si cele ce dau simboluri adica Protestantii in general. A se observa lipsa cuvantului simbol in Ioan 6:53 si Ioan 6:54
  3.Religiile necrestine impreuna cu denominatiunile Protestante crestine care au renuntat la Sfanta Impartasanie.

  Atentie la protestantism caci ei zic ca dau simboluri in loc de sfanta impartasanie.

  Cum de stiu acestea?
  M-am rugat la Dumnezeu sa-mi arate toate religiile SI DENOMINATIUNILE asa cum le stie Dumnezeu. Apoi citind mi s-a facut intelegerea aceasta ca trebuie botezul ca sa intri in rai si Sfanta Impartasanie sa ai viata vesnica.
  Modificata de pasadi97; 30.09.2012 la 12:13:05.

 2. #2
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29
  Adam a pierdut raiul iar problema e ca nu a pierdut-o doar el ci s-ar parea ca l-au pierdut-o si copiii lui
  Din pacate in pedeapsa nu s-a spus, Adam te duci pe pamant si candd vii daca esti bun intri in rai.

  Atunci care e solutia totusi?

  Pai probabil ca trebuie sa nu mai fim copii ai lui Adam si Eva. Adica sa ne transformam interior adica sa ne nastem din nou ca si copii ai altcuiva dupa ce murim ca si copii ai lui Adam si Eva.

  Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.

  IIsus se numeste salvator caci a adus botezul prin care murim ca si copii ai lui Adam si Eva si ne nastem ca si copiii ai lui Dumnezeu din apa si din duh. Ca si copii nascuti din nou, nu mai suntem copiii lui Adam ci copiii lui Dumnezeu, ori interdictia de intrare in rai era pentru Adam si copiii lui. Copiii lui Dumnezeu nu au interdictie de intrare in rai. Nascuti din nou inseamna nascuti de la inceput si fara pacat caci Dumnezeu din care suntem nascuti e fara de pacat.

  Celelalte religii ii zic lui Dumnezeu stapane. Ca si copii ai lui Dumnezeu suntem chemati sa-i zicem lui Dumnezeu tata. IIsus ne-a zis sa ne rugam astfel, Tatal nostru care esti in ceruri deci noi crestinii ii zicem lui Dumnezeu tata.
  Ioan 3:5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva din apă și din Duh, nu va putea să intre în împărăția lui Dumnezeu.

  Ce e interesant? Unii oameni vin din moarte clinica iar cei ce vin si sunt nebotezati zic ca nu au vazut raiul ci iadul. Din cate stiu doar cei botezati sau intorsi botezati au vazut raiul.

  La Sheol, pe wikipedia Sheol - Wikipedia, the free encyclopedia , religia respectiva zice asa, noi buni sau rai ne ducem la intuneric , separati de Dumnezeu. Iata ca se conformeaza cu Nu Botez, nu rai.
  Religiile estice, hinduism, budism, yoga, fengshui, tai ki, rei ki si altele sunt vrajitorie. Hinduismul este o religie care are vrajitorie in cartile sfinte. Mantrik in sanscrita insemna vrajitor deci ce-o fi insemnand mantre. Sa nu va duceti la yoga. Avand zei probabil multe din aceste religii sunt idolatrii?

  Ce zic hindusii cand vin din moarte clinica. Nu zic ca au venit din rai, nici ca s-au transformat in animale sau reincaranat. Zic ca au venit zeii lor , i-au injurat si chinuit. La unul i-a taiat picioarele si i le-a pus in cuier langa alte picioare ca sa nu fuga, de rau ce ii era sa nu fuga nu de bine ce ii era sa nu fuga. Aici sunt povestile. Ce zic hindusii ce vin din moarte despre ei: Hindu near-death experiences

  La fel religiile fara botez si anume greaca veche sau romana veche ziceau ca si ei se duc la intuneric adica in Hades.

  Ce s-a intamplat cu talharul de pe cruce nebotezat si neimpartasit care a intrat in rai, si ortodoxia zice ca e primul om din rai PARCA.

  IIsus este preot dupa ordinul lui Melchisedec, Evrei 6:20 " Unde Iisus a intrat pentru noi ca înaintemergător, fiind făcut Arhiereu în veac, după rânduiala lui Melchisedec." Se poate ca IIsus sa fi botezat pe talhar dupa moarte . Evanghelia lui Nicodim, neacceptata pe deplin parca zice ca Adam, Abaraham, Regele David, Profetul Ieremia si altii INCLUSIV TALHARUL DE PE CRUCE, PRIMUL OM IN RAI , au fost botezati si dusi in rai de IIsus cand a stat 3 zile in iad, dupa crucificare. In intelegerea mea de aia au iesit mortii din morminte sa se duca la Iordan sa fie botezati de IIsus.

  DE ce e important talharul de pe cruce. probabil ca a creat un precedent. Asa ca la moarte daca vin ingerii cazuti, roaga-te ca talharul de pe cruce sa vina Dumnezeu si sa te ia si sa te duca in rai. Nu judeca pe nimeni si cere iertare si cere sa ti se dea ce ai nevoie pentru toate eternitatile.

  Daca moare cineva roaga-te pentru el ca in filmul asta, sa vina IIsus sa-l ia si sa-l duca in rai ca pe talharul de pe cruce. cere-ti scuze in numele celui departat pentru irosirea vietii si cere sa i se dea ce are nevoie pentru toate eternitatile. Cere ca rugaciunea sa fie doar de folos si mai adauga in rugaciune cati mai multi oameni ca sa fie mai puternica. De exemplu asa:

  In numele lui X zic urmatoarea rugaciune: Doamne vin-o si ia-mi sufletul ca la talharul de pe cruce si fa te rog la fel la cati mai multi oameni. Iarta-ma pe mine si pe cati mai multi oameni caci ne-am irosit vietile si da-ne ceea ce stii ca avem nevoie pentru toate eternitatile. Da Doamne ca acesata rugaciune sa fie de cat mai mare folos pentru mine si pentru cati mai multi oameni. Amin,

  Om cheama pe Dumnezeu pe patul de moarte, cine vine? Nasir Siddiki a Muslim Jesus Heals - YouTube Pana la urma a aflat religia dar nu si denominatiunea cea mai buna care in intelegerea mea e ortodoxia. IIsus vine daca e chemat Dumnezeu pe patul de moarte la oricine, nu trebuie caa sa aiva religia si denominatiunea corecta de exemplu la omul respectiv.
  Necrestin moare si ajunge in iad. Fratele se roaga pentru el, si il aduce la viata si povesteste ce a vazut in moarte clinica. http://www.youtube.com/watch?feature=en ... qcLHvcJxI0

  JUDECATA DEPINDE DE DUMNEZEU. Chiar daca e nebotezat precum talharul de pe cruce iata ca s-a salvat. Deci sa nu judecam pe nimeni caci am impresia ca aceste cuvinte se pot folosi impotriva noastra si cineva care nu judeca pe aproapele s-ar putea sa nu fie judecat. Iar cineva care zice aproapelui, uite trebuie sa mergi pe sarma 3 km pt rai s-ar putea sa fie pus sa mearga pe sarma 3 km.

 3. #3
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29
  Intrarea in rai si botezul:

  Ce spun religiile necrestine despre intrarea in rai? Dam pe wikipedia la cuvantul Sheol si citim:
  She'ol ( /ˈʃiːoʊl/ shee-ohl or /ˈʃiːəl/ shee-əl; Hebrew שְׁאוֹל ©ʾôl), translated as "grave", "pit", or "abode of the dead", is the Old Testament/Hebrew Bible's underworld, a place of darkness to which all the dead go, both the righteous and the unrighteous, regardless of the moral choices made in life, a place of stillness and darkness cut off from God.[1]

  Aceasta religie necrestina crede ca toiti oamenii din ea se duc in Sheol unde e intuneric , despartire de Dumnezeu INDIFERENT DACA AU FOST BUNI SAU RAI.

  Sa vedem si ce zic hindusii ce vin din moarte:
  "cauta "hindu near death" pe web
  Pai zic ca au venit zeii lor, ingerii cazuti, au vorbit cuvinte urate, i-au batut, la unul i-a taiat picioarele de la genunchi si le-a agatat in cuier langa altii si au fost chinuiti, ce mai. ATENTIE LA YOGA SI WICA.

  Mantrik= vrajitor in sanscrita. Ce o fi mantrele?

  Ce zice un musulman:
  A murit, fratele sau s-a rugat la Dumnezeu sa ill intoarca si a povestit dupa ce a venit din moarte cum a ajuns la iad, nefiind botezat.

  Am auzit de un musulman care a intrat in rai caci pe patul de moarte a chemat pe Dumnezeu si probaabil a fost botezat acolo. Daca vine ingerul cazut pe patul de moarte, cheama pe Dumnezeu sa iti duca sufletul in rai ca sufletul talharului de pe cruce. Roaga sa-ti dea ceea ce Dumnezeu stie ca ai nevoie pentru toate eternitatile si sa te ierte pentru irosirea vietii si nu invinovati pe nimeni inafara de tine.

  Ce se intampla cu talharul de pe cruce care a murit nebotezat si neimpartasit. Parerea mea e ca a fost botezat de IIsus dupa moarte . IIsus este preot: Evrei 6:20 " Unde Iisus a intrat pentru noi ca înaintemergător, fiind făcut Arhiereu în veac, după rânduiala lui Melchisedec."

  Daca talharul de pe cruce a fost primul om ce a intrat in rai ce s-a intamplat cu cei de Legea Veche? Regele David, Ieremia, profetii si altii?

  Atentie ca BIBLIA contine 2 legi:
  1.LEGEA VECHE data de Moise un om, care nu avea nici botezul pentru intrarea in rai nici Sfanta Imparatasnie pentru viata vesnica . Are ca zi de sarbatoare Sambata.
  2.LEGEA NOUA adusa de IIsus FIUL LUI DUMNEZEU, parte din Sfanta Treime care da mantuirea si aduce pe om inapoi in rai prin Botez. Are ca zi de Sarbatoare Duminica.
  Modificata de pasadi97; 30.09.2012 la 12:07:25.

 4. #4
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29
  Despre Sfanta Impartasanie:

  Pe wikipedia la "Liturgy of St James" citim: Liturgy of St James - Wikipedia, the free encyclopedia
  The Liturgy of Saint James is considered to be the oldest surviving liturgy developed for general use in the Church. Its date of composition is still disputed with some authorities proposing an early date, perhaps ca. AD 60, close to the time of composition of Saint Paul's Epistle to the Romans, while most authorities propose a fourth century date for the known form, because the anaphora seems to have been developed from an ancient Egyptian form of the Basilean anaphoric family united with the anaphora described in The Catechisms of St. Cyril of Jerusalem[1].

  Adica aceasta Liturghie a fost scrisa pe la anul 60, deci citind aceasta Liturghie vedem ce faceau crestinii Duminica.

  Observam ca aceasta Sfanta Liturghie, ce se serbeaza si azi in Biserica Ortodoxa , este centrata in oferirea Sfintei Impartasanii pentru viata vesnica. De altfel vedem in istorie ca Biserica in primii 1500 de ani pana la Inventia Protestantismului a slujit Sfinte Liturghii centrate pe oferirea Sfintei Impartasanii.

  Iata deci ca Sfinta Impartasanie a avut un rol central in viata Bisericii, Duminica de Duminica crestinii celebrand Sfinte Liturghii.

  Ce s-a intamplat la Protestantism. Ei au un principiu gresit denumit Sola scriptura adica doar Biblia. Adica din toate documentele Bisericii, documente istorice valide aleg Biblia si restul nu le citesc.

  Apoi luand Biblia zic, sa vedem cum trebuie sa celebram Duminica. Bine totul e scris in sfintele Liturghii ale Apostolilor, dar ei nu le iau in seama . Si pentru ca nu au decat Biblia unde nu cred ca se specifica clar, le ramane imaginatia.

  Cine crede ca Biblia specifica suficient totul, inclusiv ce trebuie sa faca crestinii duminica , sa ia Biblia si sa scoata din Biblie Sfanta Liturghie a Apostolului Iacob cuvant cu cuvant . Apoi sa comparam cu originalul.

  Si asa avem multe stiluri de sarbatoare protestanta.

 5. #5
  Floricica Avansata hande's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2010
  Postari in forum
  1.594
  De ce acest topic se numeste clasificarea religiilor ai care este scopul lui in viata noastra virtuala?

 6. #6
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29
  Arata clar ce iti poate da fiecare religie, si se vrea o debatere despre aceasta, ce iti poate da o religie.

  Inteleptul:Sa spunem ca un Imparat a pus o cutie si ca oamenii unul cate unul trebuiau sa ghiceasca ce este in cutie. Aveau timp pana ce erau chemati de Imparat si atunci dupa ce spuneau ce cred ei despre ce e in cutie erau lasati sa se uite. Daca nu ghiceau erau trimisi sa-si ia pamant in zona neroditoare dar daca ghiceau erau trimisi in zona roditoare.Unii erau trimisi inapoi fie ca au ghicit sau nu. Tu ce ai face in cazul acesta?
  Omul:Pai ce sa fac? As ghici. Nu stiu daca in cutie este aur sau diamant sau cutia este goala? Cum as putea sa stiu? Sansele sunt mici de a afla adevarul asa.
  Inteleptul: De ce nu ai intreba pe Imparat sau pe cei care s-au uitat in cutie?
  Omul:Este voie sa fac aceasta?
  Inteleptul: Da.
  Omul:Daca as face asta, sansele ar fi foarte bune. Dar unde s-a mai vazut concursul acesta?
  Inteleptul:Chiar acum fiecare isi alege o religie cat traieste. Religiile sunt diferite si nu pot fi toate adevarate in acelasi timp. Cand moare lumea, ei afla daca religia aleasa este buna sau nu si pe baza aceasta sunt trimisi intr-o zona intunecata sau intr-o zona aleasa. Unii se intorc din moarte si intrucat au vorbit cu Dumnezeu pot spune ce religie este adevarata. Multi au chemat pe Dumnezeu pe patul de boala, pe patul de moarte si toti zic acelasi lucru cand Dumnezeu li s-a aratat. http://www.youtube.com/watch?v=babKPGNqlOs sau numele videoului pe youtube este "Nasir Siddiki a Muslim Jesus Heals" Este vorba de IIsus. Alti oameni au intrebat pe Dumnezeu sau pe sfinti care este religia cea mai buna in ochii lui si cei de care stiu au ajuns la crestinismul dar nu orice fel de denominatiune ci crestinismul ortodox. Intreaba si afla. Atata timp cat exista oameni intorsi din moarte care au vazut ce se intampla acolo, nu are sens sa nu intrebi si sa nu inveti.

  Tu stii cea mai buna religie din Univers. Dumnezeu stie mai bine. Intreaba pe Dumnezeu care este cea mai buna religie si denominatiune in ochii sai si roaga sa te mute acolo cu fericire si fara durere.
  Tu stii cel mai bun prieten/prietena din lume. Dumnezeu stie mai bine. Roaga pe Dumnezeu sa iti gaseasca doar prieteni buni pentru o posibila familie.
  Tu stii cea mai buna cariera pentru tine. Dumnezeu stie mai bine. Intreaba pe Dumnezeu care este cea mai buna cariera pentru tine.
  Tu stii cel mai bun oras pentru tine din Univers. Dumnezeu stie mai bine. Intreaba pe Dumnezeu care este cel mai bun oras pentru tine din lume si roaga-l sa te duca acolo.
  Tu stii cea mai buna scoala din univers. Dumnezeu stie mai bine. Deci intreaba pe Dumnezeu care este cea mai buna scoala din Univers pentru tine si roaga-l sa te duca acolo.


  Bunule Dumnezeu forteaza-ma si ajuta-ma sa fiu mantuit cu usurime si bucurie fie ca vreau fie ca nu vreau .Bunule Dumnezeu forteaza si ajuta sa fie mantuiti cu bucurie si intr-un mod usor , fie ca vor fie ca nu vor cati mai multi oameni. Fa-ma sa inteleg adevarul despre toate religiile asa cum este in ochii lui Dumnezeu. Arata-mi unde este religia si denominatiunea cea mai buna in ochii tai si muta-ma acolo fara durere si greutati ci cu fericire si iubire. Arata bunule Dumnezeu , in toate eternitatile, la cat de multi oameni posibil adevarul despre toate religiile asa cum il vezi tu si fa-i sa inteleaga acest adevar si muta-i in cea mai bune religie si denominatiune in ochii tai fara durere si greutati ci cu bucurie si iubire. Da-mi de asemenea intelepciune precum lui Solomon si alte daruri ce imi sunt necesare dupa cum stii si la fel da la cati mai multi oameni posibil. fa ca aceste daruri sa fie doar de folos. De asemenea fa ca fiecare om sa aiva ceea ce ii trebuie in toate eternitatile si pe Pamant. Fa ca fiecare om din orice timp sa aiva pentru toate eternitatile ceea ce stii ca are nevoie in toate eternitatile. La fel da Doamne la fiecare din orice Creatie , in toate eternitatile, ceea ce are nevoie. Da la cati mai multi oameni si mie indeplinirea misiunii noastre pe pamant si mantuire. Da Doamne ca aceasta rugaciune sa fie de cat mai mare folos mie si la cati mai multi oameni. Amin.

  Dumnezeu catre tine:
  Luca 11:9. Si Eu zic voua: Cereti si vi se va da; cautati si veti afla; bateti si vi se va deschide.
  Luca 11:10. Ca oricine cere ia; si cel ce cauta gaseste, si celui ce bate i se va deschide.

  Uita-te sus si tine minte: "<<<>>>" cu punctarea cuvantului ORICINE. Daca ceri salvarea ta si a celor dragi si ca tu si cei dragi sa obtineti tot ceea ce Dumnezeu stie ca aveti nevoie in toata viata aceasta si in toata viata cealalta, probabil ca veti obtine aceasta. Adauga la cerintele tale si straini atat de aici cat si din viata viitoare ca sa fie rugaciunea mai puternica. Ca sa fie de folos, roaga-te la sfarsit ca rugaciunea sa fie doar de folos si nu de cadere.
  Cauta si vei gasi. Daca vei cere mantuire si tot ceea ce ai nevoie atat in toata viata aceasta cat si in toata viata viitoare ,pentru tine si pentru cati mai multi oameni, o sa obtii aceasta.


  Era o poveste cu un om care a cautat raiul si l-a gasit caci la o manastire IIsus a venit la el si l-a luat in rai.

  Cauta raiul si o sa-l gasesti. Cauta nemurirea si o s-o gasesti.
  Modificata de pasadi97; 30.09.2012 la 12:21:09.

 7. #7
  Floricica Avansata hande's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2010
  Postari in forum
  1.594
  Citat Postat de pasadi97 Vezi mesajul
  Arata clar ce iti poate da fiecare religie, si se vrea o debatere despre aceasta, ce iti poate da o religie.
  Poate asa intelegi tu prin ce iti poate da fiecare religie.Si de catre cine se vrea a fi o dezbatere in acest sens?
  Nu mi-as permite sa dezbat legatura dintre botez si intrarea in Rai,nici despre mantuirea musulmanului care exact pe patul de moarte si-a dorit botezul,din respect pentru oamenii care se boteaza pentru a urma traditia crestina.
  Din cate stiu eu nu a venit nimeni dupa moarte sa spuna unde a ajuns,cum e si unde-i mai bine,daca stii tu,sa ne spui si noua,dar cu argumente si dovezi,ca altfel incadram postarile la raionul SF.

 8. #8
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29
  Inseamna ca nu ai auzit de fenomenul de moarte clinica. Datorita avansului technologic cand oamenii mor, sunt in coma, desi trupul le ramane pe pamant sufletul li se desparte de trup si ajung in viata cealalta.

  Cu zece zile inainte de moarte le apar rudele decedate inainte sa-i pregateasca.


  Inger ia suflet ortodox in rai, deci ca ortodox poti ajunge sus:
  Angel takes the soul of a man that died 5 minutes ago(REAL!!!) - YouTube


  Un musulman bolnav, aproape de moarte cheama pe Dumnezeu. cine vine:
  Nasir Siddiki a Muslim Jesus Heals - YouTube


  Multi musulmani fac la fel. Cati zic ca au chemat pe Dumnezeu si a venit IIsus la ei? Uita-te pe youtube.
  Da near death experience pe youtube si vezi cate sunt.


  Se preconizeaza 1-5% dintre oameni trec prin asta.
  Am avut un coleg in coma din accident cu peste 100km/hr. Mi-a spus ca a ajuns la viata viitoare. Cine a venit sa vorbeasca cu el dupa moarte?IIsus si l-a trimis inapoi.


  TEMA: cauta near death experience cu cineva nebotezat de exemplu musulman, hindus, budist, tai ki, yogin venind din rai. De ce nu gasesti? Aici e ce zic hindusii despre ei cand vin din moarte clinica. Unde exact este reincarnare sau rai? http://near-death.com/hindu.html

  Nu te speria. Cat traiesti te poti spovedi te toate pacatele si ti se iarta. Mda unele denominatiuni au renuntat la asa ceva , adica spovedire , si e trist.
  Modificata de pasadi97; 30.09.2012 la 12:44:48.

 9. #9
  Moderator Floricica Avansata roxie's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2008
  Postari in forum
  2.054
  Bullshit. Zi pe scurt: crestinismul are monopol pe Dumnezeu si detine adevarul absolut. Nu? Crezi ca atata gargara convinge pe un om rational si informat?
  Citat Postat de pasadi97 Vezi mesajul
  Inseamna ca nu ai auzit de fenomenul de moarte clinica.
  Nu m-as baza pe halucinatii si delir induse de zvonurile religioase.

 10. #10
  Floricica Nou Venita pasadi97's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2012
  Postari in forum
  29
  Sunt multe carti si studii publicate. De ce de exemplu cand se rupe filmul nu se viseaza panselute, na? Sau nimic?

  De ce colegul meu a zis ce a zis? Daca cauti o sa gasesti intre cei de langa tine oameni care au trecut prin asa ceva.
  Modificata de pasadi97; 30.09.2012 la 12:49:27.

 11. #11
  Floricica Avansata hande's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2010
  Postari in forum
  1.594
  Citat Postat de pasadi97 Vezi mesajul
  Inseamna ca nu ai auzit de fenomenul de moarte clinica. Datorita avansului technologic cand oamenii mor, sunt in coma, desi trupul le ramane pe pamant sufletul li se desparte de trup si ajung in viata cealalta.

  Cu zece zile inainte de moarte le apar rudele decedate inainte sa-i pregateasca.


  Inger ia suflet ortodox in rai, deci ca ortodox poti ajunge sus:
  Angel takes the soul of a man that died 5 minutes ago(REAL!!!) - YouTube


  Un musulman bolnav, aproape de moarte cheama pe Dumnezeu. cine vine:
  Nasir Siddiki a Muslim Jesus Heals - YouTube


  Multi musulmani fac la fel. Cati zic ca au chemat pe Dumnezeu si a venit IIsus la ei? Uita-te pe youtube.
  Da near death experience pe youtube si vezi cate sunt.


  Se preconizeaza 1-5% dintre oameni trec prin asta.
  Am avut un coleg in coma din accident cu peste 100km/hr. Mi-a spus ca a ajuns la viata viitoare. Cine a venit sa vorbeasca cu el dupa moarte?IIsus si l-a trimis inapoi.


  TEMA: cauta near death experience cu cineva nebotezat de exemplu musulman, hindus, budist, tai ki, yogin venind din rai. De ce nu gasesti? Aici e ce zic hindusii despre ei cand vin din moarte clinica. Unde exact este reincarnare sau rai? Hindu near-death experiences

  Nu te speria. Cat traiesti te poti spovedi te toate pacatele si ti se iarta. Mda unele denominatiuni au renuntat la asa ceva , adica spovedire , si e trist.
  Sa ma uit pe youtube sa vad cati musulmani l-au chemat pe Dumnezeu si a venit?Tu glumesti sau atat te duce mintea?Sau sa ma informez despre moartea clinica!Eu sa ma informez?M-ai vazut aberand pe forum in legatura cu acest subiect si ai tras concluzia ca nu sunt informata?

+ Raspunde
Pagina 1 din 12
1 2 3 4 5 6 7 11 ... Ultima paginaUltima pagina
load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari