Topicul este raspuns la articolul Cadouri de Craciun pentru nou-nascut

Buna!

La noi primul Craciun a fost anul trecut. A fost intr-adevar unul memorabil, si asta nu numai prin cadourile pe care le-a(m) primit. Eram si un picut marisori- 9 luni si am fost fascinati de brad si beculetele din el si de ...capra si ursii care au venit sa ne cante la geam. Jucariile primite au contat mai putin. Am fost inspirati sa-i cerem mosului jucarii pentru un picut mai tarziu si astfel, am avut stoc disponibil pana pe la un an si ceva. Si acum se mai joaca inca cu jucariile primite de la Mosul anul trecut.

Un cadou trainic este primul clopotel de la bunicul cu care am si fost la colindat. Am inregistrat tot, desi emotia acelor momente nu o pot retine decat in inima noastra a parintilor si in ochii copilasului meu dulce.
A...si inca ceva, palpabil, dar care face ca amintirea primului Craciun sa dainuie mai mult. Nanuta i-a "trimis" o scrisoare de Craciun personalizata. Noi am inramat-o si o va avea ca amintire. Este o idee super si anul acesta o voi imprumuta si eu. Voi trimite si eu, pe net finutului meu, o scrisoare de Craciun personalizata. Mie cadourile acestea mi se par cele mai potrivite pentru cand vor mai creste micurtii nostri. Pentru acum este suficienta caldura noastra, dar mai tarziu, amintirea acestor momente unice va fi, cred eu, foarte pretuita.

Sa aveti si voi sarbatori fericite!

Miri si Mihai Cosmin