Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Maya_Ema's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.07.2016
  Postari in forum
  1

  Preventie mastita

  Buna ziua.

  Numele meu este Maya, am 26 ani și urmăresc acest forum de câteva luni, de când am aflat că sunt însărcinată și am zis să fiu la curent cu ce mă așteaptă. Am ajuns în ultimul trimestru de sarcină și parcă nu mai am răbdare. Vreau să vă spun că soțul meu și cu mine ne-am pregătit până în cele mai mici detalii pentru această minunată premieră. Vom avea o fetiță, așa că i-am amenajat de pe acum camera, am pictat pereții, i-am luat pătuț și jucării. Dar despre altceva as vrea acum să vă întreb, chiar dacă poate o să vi se pară că mă duc prea departe cu grijile. Tot citind pe aici am aflat despre furia laptelui (mastită), care poate fi o reală problemă pentru mamele care alăptează, mai ales la prima sarcină. Voi știți mai multe despre această afecțiune? A avut mastită vreuna dintre voi? Stiți cum se manifestă? Ce pot face să nu apară și ce e de făcut dacă apare? Vă rog mult să mă ajutați.

  Vă mulțumesc,*

  Maya.

 2. #2
  Floricica Nou Venita Lidia00's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.04.2017
  Postari in forum
  3
  Buna,

  Eu am ajuns in ultimul hal. Aveam febra, dureri, nu putem hrani fetita...a fost groaznic. Am luat antibiotic dar a fost o solutie temporara. Pe moment eram ok dar apoi a fost mai grav.
  Pup!
  Lidia

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari