Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Nikki's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.01.2012
  Postari in forum
  148

  Operatia de cezariana

  Buna ziua mamici! Vreau si eu niste pareri, am nascut prin cezariana acum 8 luni si am ramas cu burtica as vrea sa folosesc relax&tone-ul...imi poate face rau ?

 2. #2
  Floricica Novice simonacio's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.08.2011
  Postari in forum
  564
  daca ai nascut acum 8 luni, nu are ce sa-ti faca rau, dar trebuie sa faci si abdomene si diverse exercitii pentru abdomen pentru intarirea musculaturii.

 3. #3
  miki00
  Guest
  Dupa multe retineri (auzisem pareri si contra acestui aparat), m-am decis sa-l folosesc, mai incercasem o data dar n-am suportat durerea (pusesem la viteza maxima ca si burta era maricica) . Eu am nascut prin cezariana acum 15 luni.Acum vreo doua luni l-am folosit timp de 2 saptamani.Esec total.Daca vrei sa scapi de burta trebuie sa faci exercitii pentru abdomen, aparatul te ajuta doar la tonifiere.

 4. #4
  Floricica Avansata madasabi's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.01.2011
  Postari in forum
  1.266
  sa stii ca fetel au dreptate,esec total,si u am folosit de la creme pt abdomen,creme pt tonifiere,ce nam folosit in anii astia si degeaba.nu am burta mare dar e acolo si e deranjanta.abdomene,si eu am incercat dar mam lasat repde de ele.

 5. #5
  Floricica Nou Venita Nikki's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.01.2012
  Postari in forum
  148
  Da fac si abdomene...dar ma gandeam sa nu imi faca rau relax&tone-ul la operatie

 6. #6
  Floricica Debutanta nicodimionelia's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.02.2010
  Postari in forum
  614
  eu dupa ce am nascut am purtat burtiera timp de 6 luni....mi-a prins foarte bine ca imi tinea burta stransa si nu ma mai durea operatia....operatia de cezariana fiind foarte jos , burtiera nu ma deranjat de loc......acum la a doua sarcina am de gand sa fac tot la fel....pt ca nu am ramas deloc cu burtica...iar eu dupa 6 luni am inceput cu abdomene usoare.....

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari