Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita miha_mika's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.03.2011
  Postari in forum
  91

  Medicul nutritionist

  as vrea sa stiu daca vreuna din mamici a apelat vreodata la medicul nutritionist si daca a slabit.

 2. #2
  Moderator Floricica Debutanta snowdance22's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.08.2010
  Localitate
  Alicante
  Postari in forum
  1.161
  e cea mai sigura si cea mai eficienta metoda, insa daca te decizi trebuie sa faci exact ceea ce iti spune, chiar daca asta inseamna sa mananci cu cantarul pe masa sau sa tii jurnal. eu nu am apelat, insa am prietene care au facut-o si rezultatele sunt spectaculoase. cunosc o fata care de la 92 de kg a ajuns la 58 intr-un an si nu oricum, ci fara piele lasata, fara vergeturi, fara foamete si fara depresii. succes daca te decizi!

 3. #3
  miki00
  Guest
  Eu am apelat la medicul nutritionist anul trecut, la sfarsitul luniii mai. Mi-a facut diverse analize, cantarit si masurat. Am urmat si inca urmez dieta prescrisa de el si am dat jos 42 de kg. Ca sa ai insa rezultate nu numai ca trebuie sa urmezi strict dieta prescrisa dar trebuie sa faci si miscare in fiecare zi (ori sala, ori acasa dupa cum te tin buzunarele si timpul).Rezultate vei avea sigur!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari