Ultimele discutii din forum
 1. #221
  Floricica Nou Venita rolandino's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.07.2015
  Postari in forum
  19
  African mango 900 ajuta bine la arderea grasimilor. Ideal ar fi ca pe langa pastile sau produse de genul asta sa se faca foarte mult sport.

 2. #222
  Floricica Nou Venita ionisar's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.05.2015
  Postari in forum
  7
  Obligatoriu exercitii fizice in fiecare zi, altfel rezultatele nu or sa fie nicidecum cele pe care le astepti tu. Fara exercitii si dieta rezultatele nu pot sa fie prea mari.

 3. #223
  Floricica Nou Venita c_paun's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.02.2014
  Postari in forum
  11
  Cum slabim? Pai intai are trebui sa ne intrebam cat slabim??? Cat avem nevoie si de ce> Apoi vedem cum si cu ce!Daca vreme sa dam jos 3 kg pentru petrecerea de saptamna viitoare ne infometam catega zile, mai alergam putin si gata. Daca vrem sa dam jos 10 kg intr-un an, atunci tinem un regim si facem sport (de intretinere, nu sa punem masa musculara in loc de sgrasime) si evenutual intrebam si un nutriinist. Daca vrem sa dam jos 20, in cel putin un an, atunci musai un nutritionist, respectat regim si sport din nou de intretinere.
  Daca avem nevoie sa slabim peste 30 de kg si avem deja probleme cu un inceput de diabet de la obezitate sau probleme cardiace, atunci e nevoie neaparat de opinia unor medici specialisti in bariatrie.
  Cu tot ce presupune: analize, evaluari, diete si eventual o operatie. De care??? Tot ei trebie sa spuna, ca sunt vreo 5 feluri, nu e musai sa o faci aia pe care a facut-o nu situ cine de la televizor sau nu stiu ce prieten. Fiecare om este unic, de aceea nu exista solutii universale.

 4. #224
  Floricica Nou Venita c_paun's Avatar
  Membru inregistrat la
  18.02.2014
  Postari in forum
  11
  Asta cu slabitul e un subiect care e din ce in ce mai sensibil, nu doar la adulti ci vad ca si la copii. Cei care au copii la scoala stiu ca din ce in ce mai multi copii si adolescenti sunt supraponderali. A trecut vremea cand credeam ca numai la americani copiii sunt obezi. Uite ca se intampla si la noi. Si e bine ca dicutam despre noi, dar ar fi bine sa ne uitam in jur, si la copiii nostri.

  Diabetul apare si la copiii cu obezitate morbida si nu sunt putini acestia. Iar ca parinte, te interesezi ce sa faci cnad vezi ca dietele nu dau nici un rezultat si apoi copilul este apatic, are tendiţa de a se izola sau are tendiţa de a deveni agresiv, de a-i lovi pe cei care îl catalogează sau îl ironizează. Copii sunt deseori sarcastici, pun porecle urâte, îl umilesc pe cel care are o problemă fizică. La noi în societate, kilogramele în plus sunt asociate cu nesimţirea, nu sunt asociate cu problema medicală şi atunci copii aud asta şi în famili, accentuează asta în interacţiunile cu copii, sunt uşor priviţi drept penibili, pentru că nu pot vea diferite mişcări sau nu au rezistenţa fizică la un simplu joc banal din spatele blocului.


  In aceste cazuri singura solutie este operatiea de micsoare a stomacului. Am citit intr-un interviu ca spunea doctorul Smeu de la Ponderas, ca intr-un an opereaza cam 15-16 minori, sub 18 ani. Si ca au existat cazuri de obezitate morbida la copii de 12-13 ani si nu au mai putut astepta varsta de 16 ani sa ii opereze pentru ca pana atunci se declansa deja diabeul de tip II si erau insulino-dependenti.


  Chiar si la copii:


  „Anul trecut am avut 16 intervenţii la minori, la copii sub 18 ani. E o limită inferioară de care nu ne putem atinge. În principiu, după 12, 13 ani, copiii pot fi operaţi în condiţii de siguranţă. Există şi excepţii, ca la orice regulă atunci când există dificultăţi deosebite în a ne desfăşura o viaţă absolut normală va trebui să luăm măsurile înainte ca acele complicaţii ale obezităţii să se manifeste şi aici vorbim de copii care declaşează diabetul la 16, 17 ani, hipertensiunea, or nu putem să aşteptăm această vârstă pentru a-i opera,” a spus Bogdan Smeu, medic specialist chirurgie generală.

 5. #225
  Floricica Nou Venita licius's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.07.2015
  Postari in forum
  31
  Pentru scaderea in greutate la adulti se pot folosi pe langa diete si exercitii si acele suplimente sau pastile arzatoare de grasimi care in timp si-au dovedit eficacitatea in lupta impotriva kilogramelor care sunt in plus.Daca avem un exces de kilograme asta nu inseamna ca trebuie sa ne izolam. Cu o atentie sporita si cu o grija la alimentatia pe care o avem si la sportul pe care il facem putem avea rezultate foarte bune.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!