Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Moderator Floricica Avansata Krisstina's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.01.2010
  Postari in forum
  1.390

  Mecanismul de feedback al pacientului

  Pacientii au la dispozitie doua modalitati de a oferi feedback privind calitatea serviciilor oferite de spitalele publice si integritatea personalului din acestea.:opiniile pacientilor sunt inregistrate prin completarea directa a unui chestionar de feedback, iar sesizarile sunt inregistrate prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul spitalului public.
  Consiliul de etica din spital analizeaza opiniile si sesizarile, iar apoi trimite pacientilor si institutiilor relevante avize de etica si hotarari.; consiliul de etica evalueaza, prin rapoarte periodice de activitate, gradul de satisfactie al pacientilor si gradul de respectare a drepturilor si obligatiilor pacientilor si cadrelor medico-sanitare.Implementarea mecanismului de feedback al pacientului este obligatorie in toate spitalele publice.Prevederile referitoare la mecanismul de feedback al pacientului se aplica incepand din 17 februarie 2015.
  Modificata de Krisstina; 19.02.2015 la 00:36:17.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari