Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita elenagligorasi's Avatar
  Membru inregistrat la
  16.06.2009
  Postari in forum
  1

  Indemnizatia dupa somaj

  SUNT INSARCINATA DIN LUNA FEBRUARIE SI DIN ACEASI LUNA AM RAMAS SOMERA,AS DORII SA STIU DACA BENEFICIEZ DE IDEMNIZATIA PT CRESTEREA COPILULUI?VREAU SA PRECIZEZ CA IN LUNA OCTOMBRIE VA TREBUI SA NASC SI TOT ATUNCI ESTE ULTIMA LUNA SI DIN SOMAJ.VA MULTUMESC.

 2. #2
  Floricica Senior bea08's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.01.2009
  Postari in forum
  3.549
  din cate stiu eu de la cumnata mea este valabil si somajul ca si cum ai lucra

 3. #3
  Floricica Nou Venita tundelazar's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.01.2007
  Postari in forum
  42
  eu asa stiu ca trebuie sa fi in somaj cand nasti

 4. #4
  claudia73
  Guest
  Eu stiu ca: persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor CF, beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varstã de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani, precum si de indemnizatie.
  Referitor la cazul tau: in calculul celor 12 luni prevazute mai sus, se includ si perioadele in care persoanele s-au aflat in una sau mai multe situatii (prevazute expres), una dintre acestea fiind si cea privind faptul ca au beneficiat de indemnizatie de somaj, stabilita conform legii.
  Pentru confortul tau psihic, cred ca ar fi bine sa adresezi intrebarea autoritatilor competente. Sunt singurele in masura sa-ti dea un raspuns avizat.

 5. #5
  Floricica Nou Venita lora295's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.08.2009
  Postari in forum
  1
  Sunt in somaj din luna februarie si acum vreau sa raman insarcinata. O sa beneficiez de indemnizatie?

 6. #6
  Floricica Nou Venita catinutza's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.09.2009
  Postari in forum
  2
  as vrea sa stiu si eu daca as primi indemnizatia pentru nou-nascut in cazul in care eu anul acesta am terminat facultatea (15 iulie 2009)si nu mi-am gasit nimic de lucru, iar dupa 60 de zile de la terminarea facultatii mi-am depus actele pt somaj, iar in urma cu o saptamana(21.09.2009) am aflat ca sunt insarcinata in 10-11 saptamani...adica am ramas insarcinata inca din timpul facultatii.???

 7. #7
  Floricica Nou Venita catinutza's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.09.2009
  Postari in forum
  2
  ma intreb daca a mai fost cineva in situatia mea...ce e de facut ca sa primesc acea indemnizatie? e posibil s-o primesc? de angajat nu am putut sa ma angajez din cauza ca "am terminat o facultate" iar pt angajatorii din domeniile comerciale sau de genu, care angajaza muncitori si necalificati asta e o mare nesiguranta, considerand ca daca imi gasesc ceva mai bun ii las cu ochii-n soare, iar pt angajatorii in domeniul carora am studii ma considera slab pregatita, neavand experienta...

 8. #8
  Floricica Debutanta gugu's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.01.2007
  Postari in forum
  753
  din somaj se poate lua indeminizatie [ptr crestrea copilului si se numeste indemnizatie de somaj...eu asa stiu

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari