Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Avansata cryssa's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  1.860

  Cum se calculeaza deducerea pentru copil!?

  Am si eu o intrebare,cum se calculeaza salariul daca se aplica deducerea-un copil minor in intretinere? Mai exact daca o bag la mine pt deducere imi creste salariul???????

 2. #2
  Floricica Novice daniela37's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.05.2011
  Postari in forum
  556
  Cristina, sa iti spun ce am aflat la noi la contabilitate.

  Deducerea suplimentara se acorda unuia dintre parinti ( cel care solicita trebuie sa prezinte de la sot/sotie o adeverinta de la locul de munca al acestuia prin care sa se precizeze ca el/ea nu beneficiaza de acst drept).

  Aceasta deducere se aplica doar daca salariul brut de incadrare este mai mic de 3000 ron. Este deci convenabil sa beneficieze de deducere parintele care are salariul mai mic. Si rezultatul este, intr-adevar, o mica crestere salariala (nu e mare deloc!) care difera in functie de nivelul salarial. Se calculeaza in functie de cati copii sunt in intretinere si de nivelul salarial...

  Dar cred ca - oricat de mica ar fi acesta crestere - ea trebuie luata in calcul.

  Zi frumoasa, Cristina, si spor!

 3. #3
  Floricica Cu Vechime guest2013's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.10.2009
  Postari in forum
  5.086
  maxim 16 ron poti lua la salar.


  adica maxim 100 ron X 16% (impozit) = 16 ron, suma maxima pe care o poti lua la salar, in functie de salar, cu cat salarul e mai mare, cui atat deducerea e mai mica.


  iti creste salarul daca ai salarul negociat la brut, daca e negociat la net, nu cred ca-ti va da mai mult la salar, va iesi doar partonul in avantaj, asa se practica la noi.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari