Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita florina5's Avatar
  Membru inregistrat la
  20.08.2009
  Postari in forum
  1

  Concediu maternitate si concediu ingrijire copil pana la 2 ani

  Buna,<br />
  <br />
  Momentan sunt insarcinata in 28 saptamani si as dori ca de la 01.09.2009 sa intru in concediu prenatal.Am doua intrebari: <br />
  1. Pot sa beneficiez de concediu si indemnizatie de maternitate fiind angajata din 20.10.2008?<br />
  2. Dupa terminarea concediului de lauzie am dreptul la indemnizatie si concediu crestere copil? Data probabila a nasterii ar fi 05.11.2009.

 2. #2
  Guest
  Iti dau <a href="https://www.copilul.ro/forum_Drepturile_gravidelor_si_proaspetelor_mamici_10791.html" target="_blank">AICI</a> un link ce te poate ajuta.
  Din ce stiu eu trebuie sa ai 12 luni de plata la asigurarile sociale anterioare nasterii copilului. Si cum esti angajata din 20.10 si ai DPN la 5.11 ai putea beneficia de concediu de crestere si ingrijire a copilului pana la 2 ani. Ai aproape luna intreaga si fractiile de luna se considera luna intreaga.
  In ce priveste concediul de maternitate (pre si postnatal) vei beneficia de el in calitate de angajata. Nu-ti trebuie acea vechime de 1 an.
  Intra pe link si te lamuresti mai bine.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari