Vezi rezultatele sondajului: Sunteti de acord cu concediul de crestere copil obligatoriu si pentru tata?

Votanti
2. Nu poti vota in acest sondaj
 • Da

  0 0%
 • Nu

  2 100,00%
Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Nou Venita pavalina's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.11.2009
  Postari in forum
  169

  Concediu de crestere copil si pentru tatic. Sunteti de acord?

  Am cateva colege care s-au intros la serviciu cu o luna mai devreme pentru ca mai nou si tatal trebuie sa stea in concediu de crestere copil o luna. Nu este obligat sa ramana acasa, insa indiferent ca intra in concediu sau nu si tatal, mama este obligata sa se intoarca la job sau poate sa stea acasa insa pierde indemnizatia. Cum vi se pare aceasta noua lege?

 2. #2
  Floricica Avansata dalicris's Avatar
  Membru inregistrat la
  21.03.2011
  Postari in forum
  1.387
  Chiar este interesant topicul. La mine a luat sotul concediul, pentru ca eu sunt si am fost, anterior nasterii lui Andrei, fara job, urmand din toamna sa vad ce gasesc, cand intra si tati iarasi la 'scarbici', vorba lui taica-miu. Acum, stau si ma intreb, i se aplica si lui regula asta, adica sa revina cu o luna mai devreme din concediul de crestere copil, chiar daca eu nu am dreptul la luna aceea de concediu, nefiind angajata, sau concediul va dura cat ar fi fost in mod normal, adica pana pe 15 august? Daca i s-ar lua o luna, ar trebui sa revina pe 15 iulie.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari