Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita monbebe06's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.12.2009
  Postari in forum
  7

  Am voie sa intru in prenatal incepand cu sapt. 30 de sarcina?

  Medicul ginecolog mi-a spus ca voi intra in prenatal la 33 de saptamani, medicul de familie la 7 luni si jumatate! Daca as intra la 30 de sapt. , voi avea un nr. De 69 de zile de prenatal chiar nu am voie? Trebuie sa mai merg inca o luna la serviciu? ? ? Offffffff! ! ! Acum sunt in 27 de sapt. Si data probabila a nasterii este 26 iunie. Voi cand ati intrat sau cand v-a spus ca veti intra in prenatal? ? Multumesc anticipat.

 2. #2
  Floricica Nou Venita claudia0085's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.03.2010
  Postari in forum
  12
  mie mi s-a spus ca pot intra la 32 de saptamani.si eu cam tot prin iunie trebuie sa nasc pe 27 .deci suntem aproape amandoua.nu poti sa jonglezi cu un concediu de odihna?eu spre bucuria mea mai am de luat 16 zile de concediu de odihna si la cum am calculat eu voi intra in concediu de odihna pe 19 aprilie adica atunci cand o sa implinesc 30 de saptamani plus concediul de odihna de 16 zile adica la 32 de saptamani.sper sa-ti fie de folos ceea ce am scris.pupici!

 3. #3
  Guest
  La mine data probabila a nasterii a fost 9 iunie si am intrat in concediu pe data de 11 aprilie. Nu mai stiu la cate saptamani. Dar tot asa imi aduc aminte ca mi-a spus doctorita de familie, la 7 luni jumate imi da prenatalul.

 4. #4
  Floricica Nou Venita claudia0085's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.03.2010
  Postari in forum
  12
  am uitat sa-ti spun monbebe ca trebuie sa te incadrezi in cele 126 de zile de prenatal.cum le imparti este problema ta, dar ai grija ca dupa nastere sa ai cel putin 42 de zile.trebuie sa-ti iei o marja de eroare macar de o saptamana si ceva adica in total sa lasi cam 52-54 de zile dupa nastere sa te poti incadra in concediul de maternitate.iti doresc o nastere usoara!

 5. #5
  Floricica Nou Venita monbebe06's Avatar
  Membru inregistrat la
  09.12.2009
  Postari in forum
  7
  Multumesc mult! Nastere usoara! Din pacate nu-mi pot lua co decat o saptamana ( in vacanta de Paste). Lucrez in invatamant si nu se poate. C.M nici atat, deoarece unitatea la care functionez nu-si permite sa plateasca si un suplinitor si medicalul meu, intrucat banii de la cas nu mai vin. . . . Sectorul bugetar trece printr-o mare criza economica, ce sa fac. . . . . Mai merg 3 saptamani la serviciu, daca nu se poate, nu se poate! !

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari