Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Nou Venita pavalina's Avatar
  Membru inregistrat la
  04.11.2009
  Postari in forum
  169

  Sotul si poseta

  Nu, sotul meu nu poarta poseta, desi spune de multe ori ca le-ar putea fi practica si barbatilor. Aseara mi-a cerut un pix si eu l-am trimis sa il ia din poseta. Dupa cateva secunde a venit cu poseta la mine si m-a rugat din nou sa ii dau un pix spunandu-mi ca nu-mi umbla el in geanta. Nu stiu daca a fost din comoditate pentru ca stie ca in geanta mea este in permanenta un haos in care se pare ca numai eu reusesc sa ma descurc sau pentru ca a considerat ca am dreptul la intimitate, insa gestul lui mi-a placut. Mi se pare normal sa avem incredere in cel de langa noi atat de mult incat sa nu fim tentati sa-i cotrobaim prin geanta sau telefon, cu prima ocazie. Voi le permiteti sotilor sa se uite in poseta voastra?

 2. #2
  Floricica Avansata cryssa's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.10.2006
  Postari in forum
  1.860
  Alina eu ii permit insa el niciodata nu a umblat indiferent cat de urgent era sa i-a acel lucru...el nu umbla in general in nimic al meu din cauza ca nu il intereseaza,avem o relatie deschisa si nu si-a pus problema ca acolo in poseta ar gasii ceva indicii incriminatorii)))...in schimb eu ii umblu frecvent in portofel si in telefon(pt jocuri)

 3. #3
  sadia
  Guest
  Neee,nici gand.........vine cu poseta la mine parca are o bomba.Nu ,nu cred,ca mi-a umblat in geanta teefoane,ne cunoastem muuuuult prea bine.

  Daca ar avea ceva dubiu m-ar intreba nu e genul sa pazeasca

 4. #4
  princess
  Guest
  Eu tind sa cred ca barbatii nu umbla din comoditate (nu ca faza cu increderea ar fi de ne luat in seama dar se manifesta in multe alte feluri). Ei sunt diferiti de noi cand cauta ceva, nu mai retin explicatia stiintifica despre cum creierul lor proceseaza informatia dar de exemplu cand il trimiti sa ia untul din frigider ei se uita dupa cuvantul "unt" pe pachet, nu dupa pachetul in sine si gasesc mai greu.Al meu in general cand cauta ceva printre alte lucruri ma roaga pe mine ca le gasesc mult mai usor, la fel si cu cautatul in poseta (al meu le zice "galeata", sunt mari si pline cu de toate).

 5. #5
  sadia
  Guest
  Tocmai de aceea am zis ........ ca nu geanta e baiul.........Daca are dubii el niciodata nu ezita sa ma intrebe sau sa discutam aspectul.

 6. #6
  Floricica Novice meprincipessa's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.06.2010
  Postari in forum
  344
  da, niciodata nu m-am gandit sa nu-l las, doar ca el niciodata nu cauta nimic!

 7. #7
  Floricica Cu Vechime flavia69's Avatar
  Membru inregistrat la
  12.08.2008
  Postari in forum
  6.193
  si eu la fel, il las sa imi umble in poseta, doar n-am secrete :) dar nu a umblat in poseta pt ca are principiul ca "nu se cuvine sa cauti in poseta unei doamne" :))

 8. #8
  Floricica Avansata ssinziana's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.11.2011
  Postari in forum
  1.268
  Sotul meu imi cauta in geanta numai daca il rog eu sa imi aduca ceva din ea sau daca ii dau eu voie sa ia ce are nevoie din ea.in rest nu mi s-a intamplat niciodata sa imi cotrobaie in ea.

 9. #9
  Floricica Nou Venita mikiss's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.09.2008
  Postari in forum
  157
  geanta ca si telefonul mi se par lucruri intime,personale,nu imi place ca cineva sa imi umble in ele. sotului ii dau voie,insa acesta nu se atinge de niciuna,nici daca eu ii cer ceva din geanta nu baga mana in ea,mi-o aduce in brate.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari