Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Novice daniela37's Avatar
  Membru inregistrat la
  02.05.2011
  Postari in forum
  556

  Premiile Oscar 2012

  Dupa cum stiti, castigatorii premiilor OSCAR 2012 au fost anuntati duminica noapte, in cadrul galei care a avut loc la Centrul Hollywood & Highland. Marele castigator este filmul "The Artist", de Michel Hazanvicius, care a luat Oscarul pentru cel mai bun film, cea mai buna regie, cel mai bun actor in rol principal si cea mai buna coloana sonora originala.

  Marele sau rival, "Hugo", l-a depasit la numarul de premii, dar nu si la importanta lor. Pelicula lui Martin Scorsese si-a adjudecat trofeele pentru cea mai buna imagine, cele mai bune efecte speciale, cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun mixaj de sunet si cea mai buna scenografie.

  Meryl Streep este la a 17-a nominalizare si la al treilea premiu Oscar. In timpul discursului, le-a declarat celor prezenti ca este constienta ca este ultima statueta aurie pe care o primeste....

  Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal a fost castigat de Jean Dujardin, protagonistul filmului „The Artist”.

  Ma bucur pentru Meryl Streep, sunt curioasa ce-i cu filmul "The Artist" si ce-a mai jucat Jean Dujardin ().

  Ati vazut decernarea premiilor? Ce parere aveti despre nominalizari si castigatori?

 2. #2
  Floricica Avansata roxana_m's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.12.2009
  Postari in forum
  1.885
  Și eu ma bucur pentru Meryl Streep!Îmi place foarte mult de ea!Și din cat am vazut a interpretat-o destul de bine pe Margaret Thacher.
  "The Artist" nu am apucat inca să văd,dar e destul de lăudat,am auzit numai de bine despre el.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari