Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita Danyell's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.07.2011
  Localitate
  Timisoara
  Postari in forum
  20

  Diferenta de varsta intre frati/surori ?

  Buna,

  Daniel ma numesc, am un copil de 2.2 luni pe care eu si sotia mea il iubim mai mult ca orice pe lumea aceasta. Bun.....
  Acum, vazand ce bine si frumos se joaca Damian ( asa il cheama..... si Augustin :D ), cu alti copii, mai ales la cresa mi-a venit gandul: Un fratior ? O surioara ? Nu ar fi timpul ? Acum nu stiu ce sa zic. Noi oricum ne mai dorim un copil clar, deci sa fie 2. Oare e ok diferenta de varsta ? Asta daca ne-am hotara, cand se va naste a mica/al mic Damian ar avea +/- 1 luna. Deoarece am vazut ca Damian se joaca foarte bine cu un copil de 5.5 ani. Asa ca la randul lui Daca ar avea 5 anisori, iar al 2lea 2 ani, ma gandesc ca se pot inca juca frumos.
  Intrebarea mea principala este: Noi vream totusi peste 1,2 ani, dar dupa ne-am gandit ca e mare diferenta dintre cei 2. Ce spune-ti de acest pas ? Oare se vor intelege ok cand vor creste putin mai marisori ? Nu e totusi tarziu ?

  Va multumesc anticipat !!!!!
  Toate cele bune.

 2. #2
  Floricica Nou Venita Flaviabv's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.10.2018
  Postari in forum
  16
  Diferenta dintre fratele meu este de 2 ani si pot spune ca a fost perfect. Am crescut ascultand aceeasi muzica, avand aceeasi cunoscuti...gusturi. La 7 ani a aparut sora mea...ceea ce a fost teribil, oarecum. Eu eram impreuna cufratele meu...iar ea singura, nu prea aveam nimic in comun. Consider ca diferenta dintre frati ar trebui sa fie de maxim 2...hai sa zicem 3 ani pentru a evita ca cel mai mare sa preia sarcina de "protector" al celui mai mic.

 3. #3
  Floricica Nou Venita alexuta1209's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2019
  Postari in forum
  16
  Dragi mămici,

  Lucrez pentru o firmă care dezvoltă aplicația "Find my kids", o aplicație destinată părinților. Cu ajutorul aplicației, instalată pe telefonul mobil al copiilor, părinții vor putea urmări locația copilului, vor putea primi notificări atunci când copilul vine acasă sau merge la școală, etc.
  As avea nevoie de ajutorul vostru pentru completarea următorului chestionar. Chestionarul este unul scurt, dar ne-ar ajuta foarte mult in muca noastră: https://www.survio.com/survey/d/U4H8R2A8P4I0J3E1W

  Vă mulțumesc!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari