Ultimele discutii din forum
+ Raspunde
Pagina 1 din 9
1 2 3 4 5 6 7 ... Ultima paginaUltima pagina
 1. #1
  Administrator Floricica Debutanta administrator's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.04.2005
  Postari in forum
  1.037

  CONCURS: Fii prietenul editurii Mac - Mac! (3)

  Copilul.ro si Editura Mac-Mac te invita la concurs!

  Povesteste-ne cand ai reciclat ultima data deseurile din casa (indiferent ca este vorba despre campaniile de strans electrocasnice, despre reciclarea hartiei sau a peturilor etc) si esti, astfel, inscris/inscrisa in concursul nostru!

  Premii:

  2 premii a cate trei carti tiparite pe hartie reciclata: "Oglinda fermecata", "Fat frumos cel adormit" si "Penelul fermecat". In acelasi timp, castigatorii concursului nostru sunt inscrisi automat intr-o extragere care va avea loc de Sfantul Nicolae si ai carei castigatori pleca intr-o excursie in cel mare parc de distractii din Paris. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul editurii Mac – Mac.

  Cele mai frumoase povesti nemuritoare au fost inregistrate pe suport audio si au fost incorporate in carti de colorat care urmaresc prin 22 de ilustratii firul epic al povestilor. Fiecare pachet Mac-Mac contine CD-ul audio cu o "Poveste Nemuritoare" si cartea de colorat aferenta povestii. Ilustratiile au fost concepute de o echipa tanara de graficieni, care vine cu un stil nou pe placul celor mici, fapt deja testat de Mac-Mac.

  Cu ajutorul audio-book-ului se capteaza atentia copiilor, care sunt fascinati de lumea minunata a povestii pe care o asculta. In timp ce asculta povestea sau ulterior, cei mici pot colora personajele indragite.

  Cei de la Editura Mac-Mac, au facut un pact cu natura. Acest pact este: "NOI NU TAIEM COPACII. NOI RECICLAM!" Toate cartile lor de colorat sunt printate pe hartie reciclata, care, spre surprinderea tuturor, arata impecabil, astfel incat nu se poate face diferenta intre hartia obisnuita si cea reciclata.

  Perioada de desfasurare a concursului: 17 noiembrie - 2 decembrie.

  Mult succes tuturor!

  Cea mai noua veste de la editura Mac-Mac: Ieri, de Mos Nicolae, a avut loc extragerea pentru castigarea unei excursii la cel mai mare parc de distractii din Paris. Castigatoarea se numeste Geanina Musat. Felicitari! Vacanta frumoasa!

 2. #2
  Floricica Nou Venita georgi79's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.05.2011
  Postari in forum
  30
  reciclam mereu baterii de la jucariile lui vladut, le ducem la supermarketurile care detin cutii speciale

 3. #3
  Floricica Nou Venita fenesimonica's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.11.2008
  Postari in forum
  8

  fii prietenul editurii mac-mac !3

  pai fiind profesoara vesnic reciclam hartie,maculatura cu elevii.adunam multa hartie de la noi copii,profesorii si vecinii si satul in care este scoala noastra si o ducem la un centru in oradea si primim astfel niste banuti pe care ii folosim pentru tiparirea ziarului scolii si pentru ultimul sunet de clopotel al claselor a 8-a.

 4. #4
  Floricica Nou Venita adriana_eftm's Avatar
  Membru inregistrat la
  10.05.2010
  Postari in forum
  159
  Avand in vedere ca acum avem anplasate locuri speciale pentru reciclare , le sortam si le punem fiecare acolo unde trebuie , plastic , hartie.menajer .Chiar si bateriile le strangem si le ducem la supermarket care detine cutie speciala.

 5. #5
  Floricica Senior ruxidadi's Avatar
  Membru inregistrat la
  03.12.2008
  Localitate
  Brasov
  Postari in forum
  4.586
  Si noi reciclam, in special bateriile uzate si hartia.

  Bateriile le ducem in punctele de colectare de la supermarketuri, iar langa noi avem un punct de colectare a materialelor reciclabile.
  Pentru electrocasnicele vechi, primaria stabileste anumite zile in care le colecteaza sau cautam sa cumparam cu promotie buy-back.

 6. #6
  Floricica Nou Venita miha83gza's Avatar
  Membru inregistrat la
  15.10.2009
  Postari in forum
  90
  Sunt adepta reciclarii :hartia,peturile si gunoiul menajer le sortez si le pun in spatiile amenajate; electrocasnicele le-am dat in campaniile de strans asemenea obiecte; bateriile si becurile le depun in spatiile de colectare din hipermarket;nu arunc niciodata pe sistemul de colectare a apelor uzate solutii uleioase ( le pun in recipiente pe care le arunc cu gunoiul menajer)....

 7. #7
  Floricica Nou Venita ancaelenalungu's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.05.2007
  Postari in forum
  107
  saptamanal cand mergem la cumparaturi la supermarket ducem pet-uri,baterii si ce se mai strica prin casa in locurile special amenajate laa intrarea in magazin

 8. #8
  Floricica Nou Venita mihaelabaciu's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.08.2005
  Postari in forum
  48
  Dintre materialele reciclate de noi in casacu o frecventa regulata datorita consumului se numara: hartia, peturile, bateriile, electrocasnice. Hartia o ducem la un centru de colectare in apropiere, bateriile la un supermarket, e placerea lui Teo sa la introduca in cutie, iar peturile le dam femeii de serviciu de la bloc care strange de la mai multe apartamente si le duce la un centru, Teo cunoaste notinunea, au avut si la gradi si la scoala activitate cu tematica asta, stie ce reciclam pentru ca participa.

 9. #9
  Floricica Nou Venita mihaela calin's Avatar
  Membru inregistrat la
  06.11.2008
  Postari in forum
  54
  in prezent colectam hartie, caci in apropierea fiecarei vacante la scoala particupal la un concurs de reciclare

 10. #10
  Floricica Nou Venita oprescu's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.04.2008
  Postari in forum
  3
  Am reciclat electrocasnice si bateriile pe care le lasam la locurile special amenajate.

 11. #11
  Floricica Nou Venita alirin's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.08.2010
  Postari in forum
  44
  Cred ca reciclarea trebuie saintre in rutina generatiei tinere, astfel incat, atunci cand cresc, micutii deastazi sa salveze planeta!!! Primul pas din lectia de reciclare pe care l-am facut cu piticul meu a fost stabilirea unor reguli in casa. Am ales cosuriseparate pentru a depozita sticle, plastic sau hartie, cutie pentru baterii, astfel incat sa ii intrein reflex unde este corect sa arunce, mai ales ca langa blocul nostru sunt amplasate cele trei containere. Facem din hartia folosita, scrisa, rupta, mazgalita avioane, masini, flori. Cred de altfel ca atunci cand trebuie sa il inveti pe cel mic despreanumite responsabilitati, ar fi mai bine sa adopti o metoda haioasa si jucausa.Astfel ca am conceput un nou joc: sa ne jucam cu sticlele de plastic: si am facut o papusica, un clovn, i-am imbracat, le-am pusincaltari-botosei si manute- manusi, caciula! Reciclam bateriile de la jucarii, ducandu-le in supermarket la cutia special amenajata! Imi amintesc ca atunci cand eram eleva reciclam hartie, duceam la scoala maculatura, ne intreceam care ducea mai mult. Deci se intampla foarte des la noi acasa sa reciclam, invatam de pe acum codul unei bune reciclari!


+ Raspunde
Pagina 1 din 9
1 2 3 4 5 6 7 ... Ultima paginaUltima pagina
load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari