Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Administrator Floricica Debutanta administrator's Avatar
  Membru inregistrat la
  19.04.2005
  Postari in forum
  1.037

  CONCURS: Copiii si magia circului (2)

  Copilul.ro si Circ & Variete Globus va invita la concurs!

  Spune-ne ce crezi ca are magic un spectacol de circ, ce il tine cu sufletul la gura pe spectatorul mic sau mare aflat in stal si esti inscrisa in concursul nostru!

  Premii:
  o invitatie de 3 locuri pentru spectacolul de sambata, 15 octombrie, ora 15.00;
  o invitatie de 3 locuri pentru spectacolul de duminica, 16 octombrie, ora 15.00;
  o invitatie de 3 locuri pentru spectacolul de duminica, 16 octombrie, ora 18.30.

  Pentru a marca cei 50 de ani de succes si de traditie, Circ & Variete Globus, organizeaza, dupa Festivalul International de Arta a Circului, “Galele Circului Editia a-XI-a”, spectacol concurs, care continua traditia inceputa in urma cu 11 ani.

  Galele se vor desfasura in perioada 15 octombrie 2011 – 18 decembrie 2011, in fiecare sambata, la ora 15.00 si in fiecare duminica la orele 15.00 si 18.30.

  Prezentatorii spectacolului : Manuela Harabor/Raluca Dinulescu si Marius Bodochi/Cosmin Sofron.

  Perioada de desfasurare: 10 octombrie - 13 octombrie, ora 18.00.

  Mult succes tuturor!

 2. #2
  Floricica Nou Venita carmen123's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.05.2011
  Postari in forum
  40
  La un spectacol de circ totul este magic pt cei mici animalele si fazele comice dar cred ca nu doar pt cei mici este magic cat si pt oamenii mari circul este un adevarat spectacol o magie si te face sa te simti intr-o alta lume

 3. #3
  Floricica Nou Venita lulut's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.03.2007
  Postari in forum
  34
  Pentru cei mici tot spectacolul de circ este magic: atmosfera,luminile, muzica, clownii, animalele. Pentru noi, cei mari, numerele acrobatice cred ca sunt cele care ne impresioneaza cel mai mult.

 4. #4
  Floricica Debutanta llorikiss's Avatar
  Membru inregistrat la
  11.08.2011
  Postari in forum
  693
  Magia circului o simtim cu totii de la mic la mare in momentul in care ne aflam in sala asteptand sa inceapa spectacolul.Totul e mirific... pentru cei mici o alta lume ... o lume magica . Animalutele dresate pentru a face spectacol, clovnii care sunt adorati de cei mici, acrobatiile ce ne tin pe toti indiferent de varsta cu sufletul la gura si atmosfera circului face ca acest spectacol numit CIRC sa fie unul MAGIC...MAGIC PENTRU NOI TOTI !

 5. #5
  Floricica Nou Venita aalina22ro's Avatar
  Membru inregistrat la
  13.11.2008
  Postari in forum
  29
  ce are magic un specatcol de circ,pai dupa parerea mea cred ca tot incepand de la atmosfera care e acolo si entuziasmul copiilor de a vedea cum va fi spectacolul, animalele care fac un spectacol de neuitat, circul in sine forma lui felul cum ii intampina pe copii si cum ii distreaza. totul e magic ca intr-o alta lume , o lume de basm.

 6. #6
  Floricica Nou Venita ardeleanu's Avatar
  Membru inregistrat la
  27.04.2010
  Postari in forum
  8
  Nimic nu i-a placut mai mult decat spectacolul de circ fetitei mele. Nu am crezut ca o voi vedea atat de absorbita de costume, lumini, salturile acorbatice sau elefantii ce dansau ca niste fulgi. Desi are doar 3 ani, de fiecare data cand este intrebata unde si-ar dori sa mearga, ea raspunde intotdeauna ca vrea la circ.

 7. #7
  Floricica Nou Venita crysyana's Avatar
  Membru inregistrat la
  05.11.2009
  Postari in forum
  6
  Magia Circului ..wauuu imi aduc aminte cu placere clipele in care mergeam la circ....totul era fascinant!!! Cred ca baietelul meu ar fi fascinat de un asa spectacol, deoarece ii plac enorm animalutele, dar si clovnii. Sunt convinsa ca daca ar avea ocazia sa ajunga la spectacol ar fi super entuziasmat, incantat si cucerit. Deoarece este o fire curioasa si vesela ...cred ca tare s-ar mai amuza vazand pataniile clovnilor, iar spectacolul oferit l-ar impresiona pe de-a intregul.

 8. #8
  Floricica Nou Venita mihaelabaciu's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.08.2005
  Postari in forum
  48
  Magia dintr-un spectacol de circ consta in faptul ca imbina realul cu fabulosul;atat pentru un copil cat si pentru un adult e impresionant sa descopere ceea ce mai pot face animalele, aceste vietuioare pe care le observam si doar unii dintre noi au puterea sa le descopere, sa le invete anumite lucruri impresionante care ne tin cu sufletul la gura. Magic este aceasta legatura intre om si animale, animale venite din diferite medii de viata, care nu incanta privirea si sufletul. Pe langa aceasta imaginatia omului trece dincolo de limite, prin numerele ce le creaza cu ele, prin acrobatiile care implica mult curaj, exercitiu si sacrificiu. Este magic pentru ca totul transpus intr-un spectacol are in spate o munca titanica, o ambitie imensa, spectacolul ne tine cu sufletul la gura pentru ca de fiecare data este altfel, circarii sunt surse nesecate de inspiratie care ne transmit multa emotie, emotia face sa fim prinsi in lucruri pe care le credeam imposibile. Asadar un spectacol de circ, ne inacanta, ne uimeste, ne impresioneaza, ne reda magia unor clipe de neuitat, ne dovedeste inca odata ca omul este o sursa inepuizabila de talent.

 9. #9
  Floricica Avansata alemi's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.09.2006
  Postari in forum
  1.251
  La un spectacol de circ este magic totul,incepand de la primii pasi facuti in arenele circului ,aparitia personajelor,animalelor si absolut toata aceasta succesiune de povesti in care esti transpus.

 10. #10
  Floricica Novice supermami's Avatar
  Membru inregistrat la
  08.02.2007
  Postari in forum
  398
  Circul inseamna Magie prin toate numerele sale, indiferent ca e vorba despre dresura de animale, acrobatii sau numere de iluzionism...

 11. #11
  Floricica Nou Venita viezurica1's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.01.2011
  Postari in forum
  49
  Un spectacol de circ este magic prin numerele pe care le prezinta,prin animalele care sunt deosebite,prin oamenii care ne fac sa visam cu ochii deschisi si care ne bucura prin creearea unor situatii nostime,prin feeria de culori ale costumelor.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari