Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita anacami2's Avatar
  Membru inregistrat la
  17.07.2009
  Postari in forum
  3
  atata reclama se face tuturor detergentilor si produselor de scos pete si degeaba.nepoata mea si-a pata de singe un pantalonas usor de vara .am pu vanish inteligent pe pata si apoi l-am lasa la moi dupa cele 10 min cu produsul pe pata.pata cea mare s-a dus , in schimb au aparut niste pete noi , ca niste dungi ,in aproprierea locului unde a fost pata initiala.mentionez ca nu am folosit de loc apa calda.acum nu mai pot sa-i dau fetitei de loc pantalonii.ati mai avut asemenea experiente?

 2. #2
  Floricica Cu Vechime bjmaryo's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.07.2007
  Localitate
  Piatra Neamt - Reghin
  Postari in forum
  6.462
  eu folosesc vanish dar lichid.la inmuiat ,intotdeauna pun in apa calda si le las cateva ceasuri bune,apoi spal bine la mana(daca nu,la masina)si se duce orice pata,indiferent care o fi.am papat haine bune de iesit afara pt bianca si au iesit,asta fara a le inmuia inainte,doar spalate la masina.

 3. #3
  Floricica Cu Vechime cristeepas's Avatar
  Membru inregistrat la
  01.11.2007
  Postari in forum
  6.010
  iata ce-am gasit pe net...

  Petele de sange

  Se scot cu solutie de sare de lamaie sau apa oxigenata, apoi se clatesc cu apa rece, dupa curatarea petei se spala cu apa calda si mult detergent.

  Nu se foloseste niciodata pe o pata de sange apa calda, ea fixand pata pe material petele de rugina se inmoaie in lapte crud 30 minute si apoi se intind la soare inca 1 ora, apoi se baga la masina de spalat.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari