Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita floreanr's Avatar
  Membru inregistrat la
  28.11.2007
  Postari in forum
  141
  Buna,

  Nu se prindea somnul de mine, fiinca Fane al meu imi face programul de noapte, si ma gandeam la nemultumirile pe care le am.

  Problema mea nr.1 este dantura pusa...sunt la al 2-lea schimb. Primii 2 dinti pusi m-au tinut timp de 9 ani, inainte de nunta am dorit sa arat mult mai bine, asa ca mi-am pus 4 dinti dintr un semiportelan. Dupa 2 ani, adik de vre o cateva luni, intra saliva la un dinte si prin urmare am o respiratie respingatoare.  am fost la medic, care a mi a spus ca am o carie si asta ar cauza mirosul neplacut, dar pt ca-mi tineam sus si tare punctul de vedere mi-a zis ca tre sa schimb dantura...iarasi...ca cica, nu-mi poate scoate dintii pusi fara sa-i rupa ca a folosit nu stiu ce lipici.(primii 2 dinti mi-au cazut in 9 ani devreo 3 ori.)  mai recunosc ca nu i-am protejat deloc, sunt prea tanara ca sa nu ma mai bucur de o muscatua dintr-un mar acru la inceputul verii. E posibil sa nu poata sa-i scoate fara sa-i rupa???ce sa fac????

  tinanad cont ca voi fi sora miresii in vara

 2. #2
  Floricica Senior andreea01's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.01.2008
  Postari in forum
  3.285
  draga mea cred ca cel mai bine ar fi sa mai consulti si un alt medic stomatolog daca acesta la care mergi acum nu iti inspira incredere asa ca mai aflii un sfat si daca si acela va zice la fel atunci eu zic ca cel mai bine e sa te lasi pe mana doctorului pt ca el stie mai bine ce e de facut in cazul tau.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari