acum 14 minute
gabriela-ionela a scris un comentariu in grupul Nasterea prematura:
Multumesc de invitatie fetelor...,dar din fericire nu e cazul meu! Nici nu as sti ce sa zic si sfaturi in acest caz nu am. Va citesc cu sufletul la gura ca pot invata multe de la voi, dar nu am nici un scop sa fac parte din grupul vostru.va multum...


Ca urmare a acestui comentariu la grupul creeat de mine si ca urmare a valvei mari creeate in jurul unui grup m-am hotarat sa creez un topic nou
In primul rand vreau sa spun Gabriela-Ionela eu NU ti-am trimis nici o invitatie la grupul meu, cum de altfel nu am trimis decat vreo 10-15 si alea printr-un mesaj privat trimis mamelor care postau pe topicul copiilor prematuri.

EU DACA VOI TRIMITE INVITATII PE GRUPURILE MELE O VOI FACE SUB FORMA UNUI MESAJ PRIVAT.

Daca se intampla sa mai primiti invitatii de la grupurile creeate de mine va rog sa imi trimteti mesaj privat sau lasati comentariu pe grupul respectiv. Am modificat setarile grupurilor mele ieri, asa ca nu ar avea de ce sa mai primiti invitatii fara sa stiu de ele.

Am sa insir acum grupurile care le-am creeat eu si cine doreste se poate alatura lor, daca au ceva de spus pe acea tema, daca doar urmareste discutiile poate alege Aboneaza-te la grup si poate urmari postarile fara a fi alaturat grupului si toate astea fara sa le trimit invitatie.


Toate mamicile care au avut copii, dar Dumnezeu i-a iubit prea mult si i-a luat la El mult prea devreme


Invit toate mamicile care au nascut prematur (sau stiu povestea unui prematur) pentru a discuta pe aceasta tema. Chiar daca finalul povesti a fost fericit sau nu.


Sindromul Down Puteti aici impartasii tot ce e legat de sindromul Down sau alte probleme. De asemenea informatii legat de dublu test, triplu test si amniocenteza.


Ai un sot minunat - de ce sa nu recunosti sa i-o spui si lui. Sa ii spui te iubesc, sa il mangai cand si el sufera, sa ii fi si tu sprijin lui.


Trombofilia problema neglijata de medici, una din cauzele pierderilor recurente de sarcina in luna mica de sarcina si una din cauzele opririi in evolutie a sarcinii oricand pe parcursul celor 9 luni.