Ultimele discutii din forum
 1. #23
  Floricica Novice Foxman8472's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.02.2012
  Postari in forum
  315
  Citat Postat de roxie Vezi mesajul
  Eu ma intreb altceva, mai ales avand in vedere conceptia conform careia sufletul este creat, sau vine in trup in momentul in care se unesc spermatozoidul si ovulul si este pus chiar de Dumnezeu acolo. Asta e ceea ce sustine crestinismul, iar acest lucru se intampla in timpul uniunii dintre soti, comuniunea cu Hristos, bla bla bla... Cum explica biserica faptul ca si copiii nascuti prin alte metode decat cele naturale au suflet? (scuzati stupiditatea formularii, dar nu face decat sa reflecte stupizenia unor conceptii)
  Deci sa reiau, inteleg de aici ca Dumnezeu s-a adaptat tehnologiei moderne si acum participa si la fertilizarile in vitro pentru a pune acolo un suflet?
  N-are ma suflet. E ca cainele. Sau daca crestinismul ortodox prevede ca si cainii au suflet, e ca amoeba. Sau daca crestinismul ortodox prevede ca si amoeba are suflet, e ca piatra. Mai rau ca amoeba. Macar nu arde in iad ca amoeba, ca nu a fost botezata.

 2. #24
  Floricica Nou Venita elennaa123's Avatar
  Membru inregistrat la
  22.12.2017
  Postari in forum
  15
  Am avut o călătorie extrem de lungă, cu multe sarcini și suferințefinanciare. O inversare a vasectomiei și două cicluri de FIV, mii de datorii îndatorii. Am continuat viața cât de bine am putut. Am găsit clinica biotexcomdin Kiev. După contactarea biroului și obținerea informațiilor financiare, nu afost posibilă, dar am ajuns la programarea intervenției chirurgicale pentru arepara inversarea originală a vasectomiei. În urma intervenției chirurgicale,medicul nostru a spus că intervenția chirurgicală nu a avut succes din cauzainversării inițiale a vasectomiei pe care o efectuasem. Cu toate acestea, mi-adat speranță când nu aveam absolut nimic. Am fost capabili să fim de acord cuceilalți că vom da o ultimă încercare FIV. Dacă nu am călători în Ucraina, visurile noastre nu s-ar fi întâmplatniciodată.

 3. #25
  Floricica Nou Venita Flaviabv's Avatar
  Membru inregistrat la
  24.10.2018
  Postari in forum
  16
  Eu consider ca este irelevanta biserica in acest subiect. Un cuplu isi doresc un copil, nu il pot avea pe cale naturala si atunci apeleaza la ajutor. End of story!

 4. #26
  Floricica Nou Venita alexuta1209's Avatar
  Membru inregistrat la
  30.09.2019
  Postari in forum
  16
  Dragi mămici,

  Lucrez pentru o firmă care dezvoltă aplicația "Find my kids", o aplicație destinată părinților. Cu ajutorul aplicației, instalată pe telefonul mobil al copiilor, părinții vor putea urmări locația copilului, vor putea primi notificări atunci când copilul vine acasă sau merge la școală, etc.
  As avea nevoie de ajutorul vostru pentru completarea următorului chestionar. Chestionarul este unul scurt, dar ne-ar ajuta foarte mult in muca noastră: https://www.survio.com/survey/d/U4H8R2A8P4I0J3E1W

  Vă mulțumesc!

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari