Ultimele discutii din forum
 1. #1
  Floricica Nou Venita alec55a's Avatar
  Membru inregistrat la
  26.01.2009
  Postari in forum
  72

  Idee Cupoanele de cresa, aprobate de deputati

  Deputatii au adoptat amendamentul deputatului PD-L Catalin Croitoru care a preluat propunerea privind introducerea cupoanelor de cresa, facuta de Teo Trandafir in campania electorala.

  Textul aprobat de deputati prevede: "Statul sprijina educatia timpurie, ca parte componenta a educatiei pe tot parcursul vietii, prin acordarea unor cupoane de cresa. Acestea vor fi acordate in scop educational, din bugetul de stat, prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale".

  Mai multe detalii despre cupoanele de cresa gasiti pe Ziare.com

  Vi se pare buna aceasta initiativa?

 2. #2
  Floricica Debutanta dama de pica's Avatar
  Membru inregistrat la
  25.12.2009
  Postari in forum
  847
  Foarte buna... dar mai e cale lunga pana o sa avem cupoanele astea in mana. Eu sigur nu le voi apuca, imi vor ajunge copiii la scoala.

 3. #3
  Floricica Nou Venita eeyore's Avatar
  Membru inregistrat la
  23.01.2009
  Postari in forum
  27
  Da... asta cam asa e. In ideea ca nu se va pierde pe undeva pe drum initiativa asta... ca multe altele. De altfel, normal ca este o initiativa buna sa putem da copiii la cresa fara sa trebuiasca sa platim sume imposibile...

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari